Галоўная | Рэгістрацыя | Уваход
КАРЧМА "НА РОСТАНЯХ"
Меню сайту
  • Каталог артыкулаў
Форма увахода
Катэгорыя раздзелу
Закускі [80]
Салаты [1267]
Першыя стравы [1037]
Галоўныя мясныя стравы [260]
Галоўныя стравы з птушак [161]
Галоўныя стравы з рыбы [190]
Галоўныя стравы з морапрадуктаў [26]
Галоўныя стравы з субпрадуктаў [49]
Грыбныя стравы [28]
Крупяныя стравы [147]
Малочныя стравы [38]
Мучныя стравы [358]
Гароднінныя стравы [81]
Стравы з яек [119]
Запяканка [315]
Стравы з садавіны і ягад [120]
Дэсерт [221]
Напоі [1083]
Прыправы [797]
Соусы [110]
Спецыі і духмяныя травы [120]
Дзічына [46]
Печыва [30]
Тарты [7]
Экзатычная кухня [32]
Экстрымальная кухня [4]
Эратычная кухня [109]
Алкагольныя напоі [206]
Нарыхтоўка садавіны і ягад [54]
Нарыхтоўка гародніны [381]
Нарыхтоўка іншых прадуктаў [87]
Рытуальная кухня [191]
Лекавая кухня [21]
Гістарычныя кухні [8]
Пошук
Сябры сайту
  • Официальный блог
  • Сообщество uCoz
  • FAQ по системе
  • Инструкции для uCoz
  • Статыстыка

    Анлайн усяго: 2
    Гасцей: 2
    Карыстальнікаў: 0
    Галоўная » Артыкулы » Салаты

    САЛАТА З БАКЛАЖАНАЎ З ЗЯЛЁНЫМ ГАРОШКАМ І ЯБЛЫКАМІ

    -баклажаны – 300 г

    -рэпчатая цыбуля – 150 г

    -зялёны гарошак – 100 г

    -алей

    -яйка (варанае) - 1 шт.

    -яблыка - 1 шт.

    -цытрынавы сок,

    -цукар - па густу,

    -соль - па густу

    запраўка:

    -маянэз - 1/2 шклянкі

    -смятана - 1/2 шклянкі

    -часнык (тоўчаны) - 2 зубчыка

    -гарчыца - 1 г.л.

     

    Баклажаны (без скуркі) нарэзаць лустачкамі і злёгку патушыць у алеі.

    Цыбулю нарэзаць кубікамі, пакласці ў тушаныя баклажаны, перамяшаць і адразу ж усё выняць.

    Астудзіць гародніну, змяшаць з гарошкам, дробна нарэзаным яблыкам і кубікамі яйкаў.

    Заправіць складнікі соллю, сокам, цукрам, злучыць з запраўкай і ўпрыгожыць долькамі яблыкаў

    Катэгорыя: Салаты | Дабавіў: wawkalaki (23.09.2014)
    Праглядаў: 286 | Рэйтынг: 0.0/0
    Усяго каментараў: 0
    avatar