-баклажаны – 300 г
-рэпчатая цыбуля – 150 г
-зялёны гарошак – 100 г
-алей
-яйка (варанае) - 1 шт.
-яблыка - 1 шт.
-цытрынавы сок,
-цукар - па густу,
-соль - па густу
запраўка:
-маянэз - 1/2 шклянкі
-смятана - 1/2 шклянкі
-часнык (тоўчаны) - 2 зубчыка
-гарчыца - 1 г.л.
Баклажаны (без скуркі) нарэзаць лустачкамі і злёгку патушыць у алеі.
Цыбулю нарэзаць кубікамі, пакласці ў тушаныя баклажаны, перамяшаць і адразу ж усё выняць.
Астудзіць гародніну, змяшаць з гарошкам, дробна нарэзаным яблыкам і кубікамі яйкаў.
Заправіць складнікі соллю, сокам, цукрам, злучыць з запраўкай і ўпрыгожыць долькамі яблыкаў
|