-1 вілок белакачаннай капусты,
-1 морква,
-1 небуйны яблык,
-1 цыбуліна,
-1/2 шклянкі смятаны,
-2 сталовыя лыжкі маянэза,
-зеляніна,
-соль.
Нашаткуйце тонка капусту, пасаліце і ператрыце рукамі да вылучэння соку. Ачысціце яблык ад скуркі, выражце асяродак і натрыце яго на буйнай тарцы. Ачысціце моркву і натрыце яе на тарцы ці дробна нарэжце. Цыбулю дробна пасечыце. Запраўце смятанай і маянэзам. Зеляніну дробна пасечыце. Выкладзіце гатовую салату ў глыбокую салатніцу і зелянінай пасыпце перад падачай на стол.
|