-1/2 вілка белакачаннай капусты,
-1 агурок,
-1 сярэдні корань салеры,
-5 радысак,
-1 сярэдні яблык,
-4 стрэлкі зялёнай цыбулі,
-2 зубчыка часныку,
-1/2 слоікі маянэза,
-соль,
-цукар.
Тонка нашаткуйце капусту, саломкай нарэжце агурок, на буйнай тарцы натрыце корань салеры, часнык і радыску, дробна пасечыце зялёную цыбулю. Ачысціце ад лупіны яблыкі і выражце асяродак. Нарэжце іх долькамі і дадайце да астатніх прадуктаў. Усё перамяшайце, пасаліце і дадайце цукар. Запраўце маянэзам. Выкладзіце ў салатніцу горкай і ўпрыгожце долькамі яблыкаў і кружочкамі агурка.
|