Галоўная | Рэгістрацыя | Уваход
КАРЧМА "НА РОСТАНЯХ"
Меню сайту
  • Каталог артыкулаў
Форма увахода
Катэгорыя раздзелу
Закускі [80]
Салаты [1267]
Першыя стравы [1037]
Галоўныя мясныя стравы [260]
Галоўныя стравы з птушак [161]
Галоўныя стравы з рыбы [190]
Галоўныя стравы з морапрадуктаў [26]
Галоўныя стравы з субпрадуктаў [49]
Грыбныя стравы [28]
Крупяныя стравы [147]
Малочныя стравы [38]
Мучныя стравы [358]
Гароднінныя стравы [81]
Стравы з яек [119]
Запяканка [315]
Стравы з садавіны і ягад [120]
Дэсерт [221]
Напоі [1083]
Прыправы [797]
Соусы [110]
Спецыі і духмяныя травы [120]
Дзічына [46]
Печыва [30]
Тарты [7]
Экзатычная кухня [32]
Экстрымальная кухня [4]
Эратычная кухня [109]
Алкагольныя напоі [206]
Нарыхтоўка садавіны і ягад [54]
Нарыхтоўка гародніны [381]
Нарыхтоўка іншых прадуктаў [87]
Рытуальная кухня [191]
Лекавая кухня [21]
Гістарычныя кухні [8]
Пошук
Сябры сайту
  • Официальный блог
  • Сообщество uCoz
  • FAQ по системе
  • Инструкции для uCoz
  • Статыстыка

    Анлайн усяго: 3
    Гасцей: 3
    Карыстальнікаў: 0
    Галоўная » Артыкулы » Салаты

    САЛАТА З БЕЛАКАЧАННАЙ КАПУСТЫ З ПЕРЦАМ

    -1/2 вілка капусты,

    -2-3 чырвоных балгарскіх перца,

    -1 невялікі жоўты балгарскі перац,

    -пучок зялёнай цыбулі,

    -1 сярэдні яблык,

    -1/2 шклянкі алею,

    -соль,

    -зеляніна.

     

    Капусту нашаткуйце, выкладзіце ў рондаль, дадайце трохі вады і ледзь пагатуйце яе, увесь час памешваючы, каб яна стала мяккай. Гатовую капусту адкіньце на друшляк, астудзіце і выкладзіце ў міску. Перцы вымыйце, разрэжце напалову і выдаліце асяродкі. Нарэжце мякаць саломкай. Цыбулю дробна пасечыце. Яблык ачысціце ад скуркі, выражце асяродак і натрыце на буйнай тарцы. Зеляніну дробна пасечыце. Дадайце алей, усё перамяшайце і выкладзіце ў салатніцу. Гатовую салату перад падачай на стол упрыгожце галінкамі зеляніны, кубікамі перцу і долькамі яблыка.

    Катэгорыя: Салаты | Дабавіў: wawkalaki (17.07.2014)
    Праглядаў: 230 | Рэйтынг: 0.0/0
    Усяго каментараў: 0
    avatar