-300-350 г брусэльскай капусты,
-1 чырвоны балгарскі перац,
-5 стрэлак зялёнай цыбулі,
-2 сярэдніх памідора,
-1/2 слоікі маянэза,
-сок 1 цытрыны,
-соль,
-зеляніна,
-лісце салаты.
Капусту прамыйце і дробна нарэжце. Цыбулю парэжце невялікімі кольцамі. Перац разрэжце напалову, выражце асяродак, мякаць нарэжце на кубікі. Памідор вымыйце і нарэжце лустачкамі. Усё перамяшайце, дадайце маянэз, пасаліце, перамяшайце і пастаўце на 1 гадзіну ў халадзільнік. Перад падачай на стол прамыйце лісце салаты, выкладзіце іх на дно шырокай талеркі, а зверху - гароднінную масу. Упрыгожце галінкамі зеляніны і кубікамі перцу.
|