Галоўная | Рэгістрацыя | Уваход
КАРЧМА "НА РОСТАНЯХ"
Меню сайту
  • Каталог артыкулаў
Форма увахода
Катэгорыя раздзелу
Закускі [80]
Салаты [1267]
Першыя стравы [1037]
Галоўныя мясныя стравы [260]
Галоўныя стравы з птушак [161]
Галоўныя стравы з рыбы [190]
Галоўныя стравы з морапрадуктаў [26]
Галоўныя стравы з субпрадуктаў [49]
Грыбныя стравы [28]
Крупяныя стравы [147]
Малочныя стравы [38]
Мучныя стравы [358]
Гароднінныя стравы [81]
Стравы з яек [119]
Запяканка [315]
Стравы з садавіны і ягад [120]
Дэсерт [221]
Напоі [1083]
Прыправы [797]
Соусы [110]
Спецыі і духмяныя травы [120]
Дзічына [46]
Печыва [30]
Тарты [7]
Экзатычная кухня [32]
Экстрымальная кухня [4]
Эратычная кухня [109]
Алкагольныя напоі [206]
Нарыхтоўка садавіны і ягад [54]
Нарыхтоўка гародніны [381]
Нарыхтоўка іншых прадуктаў [87]
Рытуальная кухня [191]
Лекавая кухня [21]
Гістарычныя кухні [8]
Пошук
Сябры сайту
  • Официальный блог
  • Сообщество uCoz
  • FAQ по системе
  • Инструкции для uCoz
  • Статыстыка

    Анлайн усяго: 1
    Гасцей: 1
    Карыстальнікаў: 0
    Галоўная » Артыкулы » Салаты

    САЛАТА З БУРАКА II

    -бурак (вараны) – 400 г

    -воцат (3%) - 1 г.л.

    -насенне кмена - 1 г.л.

    -соус хрэн - 1 ст.л.

    -цукар - 1 г.л.

    -жэлацін – 4 г

    -маянэз - 4 ст.л.

    -карнішоны – 40 г

    -соевы соус - 1 г.л.

    -соль - па густу

    -зеляніна пятрушкі і базіліка - па густу.

     

    Бурак ачысціце і нарэжце доўгай саломкай. Бурачны адвар (1 шклянка) працэдзіце, дадайце соль, воцат, кмен, хрэн, цукар, давядзіце да кіпення, астудзіце.

    Бурак пакладзіце ў прыгатаваны марынад і вытрымайце 3-4 гадзіны на холадзе. Жэлацін замачыце ў халоднай вадзе да набракання, затым адкіньце на сіта. З 1/2 шклянкі адвара, у якім марынаваўся бурак, прыгатуйце жэле.

    Для гэтага ў адвар дадайце набрыняўшы жэлацін, давядзіце да кіпення і астудзіце ў халадзільніку. Прыгатаванае жэле пасечыце.

    У маянэз дадайце здробненыя карнішоны і соевы соус, перамяшайце. Пры падачы бурак выкладзіце ў салатнік, паліце соусам, аформіце сечаным жэле і галінкамі зеляніны.

    Катэгорыя: Салаты | Дабавіў: wawkalaki (28.07.2014)
    Праглядаў: 287 | Рэйтынг: 0.0/0
    Усяго каментараў: 0
    avatar