Галоўная | Рэгістрацыя | Уваход
КАРЧМА "НА РОСТАНЯХ"
Меню сайту
  • Каталог артыкулаў
Форма увахода
Катэгорыя раздзелу
Закускі [80]
Салаты [1267]
Першыя стравы [1037]
Галоўныя мясныя стравы [260]
Галоўныя стравы з птушак [161]
Галоўныя стравы з рыбы [190]
Галоўныя стравы з морапрадуктаў [26]
Галоўныя стравы з субпрадуктаў [49]
Грыбныя стравы [28]
Крупяныя стравы [147]
Малочныя стравы [38]
Мучныя стравы [358]
Гароднінныя стравы [81]
Стравы з яек [119]
Запяканка [315]
Стравы з садавіны і ягад [120]
Дэсерт [221]
Напоі [1083]
Прыправы [797]
Соусы [110]
Спецыі і духмяныя травы [120]
Дзічына [46]
Печыва [30]
Тарты [7]
Экзатычная кухня [32]
Экстрымальная кухня [4]
Эратычная кухня [109]
Алкагольныя напоі [206]
Нарыхтоўка садавіны і ягад [54]
Нарыхтоўка гародніны [381]
Нарыхтоўка іншых прадуктаў [87]
Рытуальная кухня [191]
Лекавая кухня [21]
Гістарычныя кухні [8]
Пошук
Сябры сайту
  • Официальный блог
  • Сообщество uCoz
  • FAQ по системе
  • Инструкции для uCoz
  • Статыстыка

    Анлайн усяго: 1
    Гасцей: 1
    Карыстальнікаў: 0
    Галоўная » Артыкулы » Салаты

    САЛАТА З БУРАКА З АВАКАДА

    -бурак - 1 шт.

    -агурок - 2 шт.

    -авакада - 1 шт.

    -арэхі кешшу - 1 жменя

    -гарчыца баварская салодкая (для запраўкі) - 1 г.л.

    -воцат вінны - 2 ст.л.

    -алей аліўкавы - 3 ст.л.

    -цытрына сок (каб паліць авакада) - 1/2 шт.

    -спецыі - па густу,

    -соль - па густу,

    -перац - па густу.

     

    Бурак запекчы ці адварыць, астудзіць, пачысціць. Нарэзаць кубікамі. З авакада выдаліць костачку, выняць мякаць і нарэзаць кубікамі. Апырскаць сокам цытрыны.

    Арэхі кешшу абсмажыць злёгку, здрабніць, але не вельмі дробна. Нарэзаць агуркі.

    У асобным посудзе злучыць гарчыцу, воцат і алей. Добра размяшаць. Злучыць усю гародніну і заправіць салату.

    Катэгорыя: Салаты | Дабавіў: wawkalaki (28.07.2014)
    Праглядаў: 237 | Рэйтынг: 0.0/0
    Усяго каментараў: 0
    avatar