-бурак - 1 шт.
-агурок - 2 шт.
-авакада - 1 шт.
-арэхі кешшу - 1 жменя
-гарчыца баварская салодкая (для запраўкі) - 1 г.л.
-воцат вінны - 2 ст.л.
-алей аліўкавы - 3 ст.л.
-цытрына сок (каб паліць авакада) - 1/2 шт.
-спецыі - па густу,
-соль - па густу,
-перац - па густу.
Бурак запекчы ці адварыць, астудзіць, пачысціць. Нарэзаць кубікамі. З авакада выдаліць костачку, выняць мякаць і нарэзаць кубікамі. Апырскаць сокам цытрыны.
Арэхі кешшу абсмажыць злёгку, здрабніць, але не вельмі дробна. Нарэзаць агуркі.
У асобным посудзе злучыць гарчыцу, воцат і алей. Добра размяшаць. Злучыць усю гародніну і заправіць салату.
|