Галоўная | Рэгістрацыя | Уваход
КАРЧМА "НА РОСТАНЯХ"
Меню сайту
  • Каталог артыкулаў
Форма увахода
Катэгорыя раздзелу
Закускі [80]
Салаты [1267]
Першыя стравы [1037]
Галоўныя мясныя стравы [260]
Галоўныя стравы з птушак [161]
Галоўныя стравы з рыбы [190]
Галоўныя стравы з морапрадуктаў [26]
Галоўныя стравы з субпрадуктаў [49]
Грыбныя стравы [28]
Крупяныя стравы [147]
Малочныя стравы [38]
Мучныя стравы [358]
Гароднінныя стравы [81]
Стравы з яек [119]
Запяканка [315]
Стравы з садавіны і ягад [120]
Дэсерт [221]
Напоі [1083]
Прыправы [797]
Соусы [110]
Спецыі і духмяныя травы [120]
Дзічына [46]
Печыва [30]
Тарты [7]
Экзатычная кухня [32]
Экстрымальная кухня [4]
Эратычная кухня [109]
Алкагольныя напоі [206]
Нарыхтоўка садавіны і ягад [54]
Нарыхтоўка гародніны [381]
Нарыхтоўка іншых прадуктаў [87]
Рытуальная кухня [191]
Лекавая кухня [21]
Гістарычныя кухні [8]
Пошук
Сябры сайту
  • Официальный блог
  • Сообщество uCoz
  • FAQ по системе
  • Инструкции для uCoz
  • Статыстыка

    Анлайн усяго: 1
    Гасцей: 1
    Карыстальнікаў: 0
    Галоўная » Артыкулы » Салаты

    САЛАТА З ЧЫРВОНАКАЧАННАЙ КАПУСТЫ З ЯБЛЫКАМІ

    -капуста свежая нашаткаваная - 750 г,

    -цыбуля рэпчатая нарэзаная - 50 г,

    -хрэн нацёрты - 10 г,

    -яблыкі свежыя нарэзаныя -120 г,

    -воцатная эсэнцыя - 32 г,

    -алей - 60-80 г,

    -соль павараная,

    -перац чорны,

    -лаўровы ліст,

    -гваздзіка,

    -карыца - па густу.

     

    Свежыя шчыльныя яблыкі мыюць, наразаюць тонкімі лустачкамі, выдаляючы пры гэтым насеннае гняздо, пладаножку і рэшткі кубачка. Корань хрэна старанна мыюць, чысцяць ад покрыўнага пласта і дзяруць на дробнай тарцы.

    Нашаткаваную чырвонакачанную капусту тушаць у падсоленай вадзе (20-30 г солі на 1 л вады) да паўгатовасці, пасля чаго дадаюць дробна нарэзаную цыбулю, лустачкі яблыкаў, хрэн, лаўровы ліст, перац, карыцу, гваздзічку і алей.

    Затым на невялікім агні даводзяць да кіпення, дадаюць воцатную эсэнцыю і гарачы прадукт расфасоўваюць у слоікі. Стэрылізуюць у кіпячай вадзе: 0,5 л - 35 хвілін, 1 л - 45 хвілін.

    Катэгорыя: Салаты | Дабавіў: wawkalaki (27.07.2014)
    Праглядаў: 245 | Рэйтынг: 0.0/0
    Усяго каментараў: 0
    avatar