Галоўная | Рэгістрацыя | Уваход
КАРЧМА "НА РОСТАНЯХ"
Меню сайту
  • Каталог артыкулаў
Форма увахода
Катэгорыя раздзелу
Закускі [80]
Салаты [1267]
Першыя стравы [1037]
Галоўныя мясныя стравы [260]
Галоўныя стравы з птушак [161]
Галоўныя стравы з рыбы [190]
Галоўныя стравы з морапрадуктаў [26]
Галоўныя стравы з субпрадуктаў [49]
Грыбныя стравы [28]
Крупяныя стравы [147]
Малочныя стравы [38]
Мучныя стравы [358]
Гароднінныя стравы [81]
Стравы з яек [119]
Запяканка [315]
Стравы з садавіны і ягад [120]
Дэсерт [221]
Напоі [1083]
Прыправы [797]
Соусы [110]
Спецыі і духмяныя травы [120]
Дзічына [46]
Печыва [30]
Тарты [7]
Экзатычная кухня [32]
Экстрымальная кухня [4]
Эратычная кухня [109]
Алкагольныя напоі [206]
Нарыхтоўка садавіны і ягад [54]
Нарыхтоўка гародніны [381]
Нарыхтоўка іншых прадуктаў [87]
Рытуальная кухня [191]
Лекавая кухня [21]
Гістарычныя кухні [8]
Пошук
Сябры сайту
  • Официальный блог
  • Сообщество uCoz
  • FAQ по системе
  • Инструкции для uCoz
  • Статыстыка

    Анлайн усяго: 3
    Гасцей: 3
    Карыстальнікаў: 0
    Галоўная » Артыкулы » Салаты

    САЛАТА З ЧЫРВОНАКАЧАННАЙ КАПУСТЫ З МОРКВАЙ І ЦЫТРУСАВЫМІ

    -300 г чырвонакачаннай капусты,

    -50 г морквы,

    -зеляніна салеры,

    -1 ст. лыжка чырвонага віннага воцату,

    -30 мл апельсінавага соку,

    -50 мл алею,

    -соль - па густу,

    -молаты чорны перац - па густу,

    -100 г апельсіна,

    -150 г грэйпфрута (чырвонага ці ружовага),

    -50 г злёгку абсмажаных грэцкіх арэхаў.

     

    Капусту нашаткаваць, моркву нацерці на тарцы, сцеблы салеры нарэзаць тонкімі кружочкамі. У вялікай місцы перамяшаць капусту і моркву. Дадаць воцат, апельсінавы сок, алей, соль і перац.

    Перамяшаць. Паставіць у халадзільнік на суткі. Перад падачай на стол ачысціць апельсіны і грэйпфрут, падзяліць іх на долькі, ачысціць долькі ад скуркі. Нарэзаць палову долек грэйпфрута на палоўкі і дадаць іх у салату.

    Затым пакласці ў салату палову долек апельсінаў. Перамяшаць. Падаваць на стол, упрыгожыўшы пакінутымі апельсінавымі і грэйпфрутавымі долькамі і пасыпаць абсмажанымі арэхамі.

    Катэгорыя: Салаты | Дабавіў: wawkalaki (27.07.2014)
    Праглядаў: 243 | Рэйтынг: 0.0/0
    Усяго каментараў: 0
    avatar