Галоўная | Рэгістрацыя | Уваход
КАРЧМА "НА РОСТАНЯХ"
Меню сайту
  • Каталог артыкулаў
Форма увахода
Катэгорыя раздзелу
Закускі [80]
Салаты [1267]
Першыя стравы [1037]
Галоўныя мясныя стравы [260]
Галоўныя стравы з птушак [161]
Галоўныя стравы з рыбы [190]
Галоўныя стравы з морапрадуктаў [26]
Галоўныя стравы з субпрадуктаў [49]
Грыбныя стравы [28]
Крупяныя стравы [147]
Малочныя стравы [38]
Мучныя стравы [358]
Гароднінныя стравы [81]
Стравы з яек [119]
Запяканка [315]
Стравы з садавіны і ягад [120]
Дэсерт [221]
Напоі [1083]
Прыправы [797]
Соусы [110]
Спецыі і духмяныя травы [120]
Дзічына [46]
Печыва [30]
Тарты [7]
Экзатычная кухня [32]
Экстрымальная кухня [4]
Эратычная кухня [109]
Алкагольныя напоі [206]
Нарыхтоўка садавіны і ягад [54]
Нарыхтоўка гародніны [381]
Нарыхтоўка іншых прадуктаў [87]
Рытуальная кухня [191]
Лекавая кухня [21]
Гістарычныя кухні [8]
Пошук
Сябры сайту
  • Официальный блог
  • Сообщество uCoz
  • FAQ по системе
  • Инструкции для uCoz
  • Статыстыка

    Анлайн усяго: 1
    Гасцей: 1
    Карыстальнікаў: 0
    Галоўная » Артыкулы » Салаты

    САЛАТА З ФУЗІЛІ З ГАРОДНІНАЙ І З ПЕСТО СА ШПІНАТУ

    -паста фузілі - 350 г

    -тунец кансерваваны ва ўласным соку - 410 г

    -перац чырвоны свежы - 1 штука

    -гарох - 300 г

    -шпінат - 1 пучок

    -пятрушка - 1 пучок

    -сыр пармезан цёрты - 70 г

    -арэхі грэцкія - 50 г

    -часнык - 2 зубчыка

    -філе анчоуса - 24 г

    -лісце базіліка - 20 штук

    -соль - па густу

    -перац чорны молаты - па густу

    -алей сланечнікавы - 250 мл

     

    1. Сварыце пасту ў кіпячай падсоленай вадзе да гатовасці. Зліце і абсушыце.

    2. Давядзіце ваду ў рондалі да кіпення і акуніце перац на 30 секунд, затым пакладзіце ў халодную ваду.

    3. Сварыце гарох да мяккасці. Паламайце рыбу на невялікія кавалачкі і змяшайце з гарохам, нарэзаным перцам і пастай.

    4. Для песто прамыйце шпінат, выдаліце сцеблы. Пакладзіце ў кіпячую ваду на 4 хвіліны. Зліце ваду.

    Пакладзіце пятрушку і шпінат у блендэр і здрабніце. Дадайце сыр, арэхі, часнык, анчоусы, траву, соль і перац.

    Працягвайце ўзбіваць і дадайце павольна алей, давядзіце да стану пасты. Астудзіце 1 гадзіну.

    5. Змяшайце з пастай і падавайце.

    Катэгорыя: Салаты | Дабавіў: wawkalaki (07.09.2014)
    Праглядаў: 248 | Рэйтынг: 0.0/0
    Усяго каментараў: 0
    avatar