-гарбуз – 300 г
-марынаваныя агуркі – 200 г
-памідоры – 100 г
-рэпчатая цыбуля – 100 г
-зялёная цыбуля – 50 г
-воцат - 30 мл
-алей - 50 мл
-цукар - па густу
-соль - па густу.
Гарбуз, ачысціўшы, нацерці на буйнай тарцы. Агуркі і памідоры нарэзаць дробнымі кубікамі.
Рэпчатую цыбулю, ачысціўшы, тонка парэзаць паўколамі. Падрыхтаваныя інгрэдыенты пакласці ў салатнік.
Змяшаць воцат, алей, цукар і соль. Паліць запраўкай салату, перамяшаць і адправіць у халадзільнік на 1,5-2 гадзіны.
Астуджаную салату ўпрыгожыць лустачкамі агуркоў, пасыпаць нарэзанай зялёнай цыбуляй і падаваць на стол.
|