
Гэты рэцэпт салаты з зялёным гарошкам апынецца запатрабаваным, як толькі з'явіцца маладая бульба. Бо пагадзіцеся, што яна валодае асаблівым густам. А таму і салата атрымаецца таксама асабліва смачнай.
-зялёны гарошак – 1 шкл.;
-бульба (маладая) – 2 шт.;
-агурок (свежы) – 1 шт.;
-памідор (свежы) – 1 шт.;
-зялёная цыбуля – 1 пучок;
-алей;
-кроп.
Адварым парачку маладых бульбін, астудзім і парэжам кубікамі. Адзін сярэдні памідор нарэжам лустачкамі.
Цыбулю нашаткуем, агурок парэжам брусочкамі. Усё выкладзем у салатнік, дадамо слоік зялёнага гарошку і заправім алеем, соллю і здробненым кропам.
 |