-сыр - 150 г
-маянэз - па густу
-ікра чырвоная - 1 слоік
-яйка курынае - 3 штукі
-пячонка трэскі - 1 слоік
-морква - 2 штукі
-бульба - 3 штукі
1. Сварыце бульбачку і моркву. Астудзіце.
Гародніну і сыр натрыце на буйнай тарцы.
Зліце з кансерваў масла і разамніце пячонку відэльцам.
Яйка дробна пасечыце.
2. Пакладзіце інгрэдыенты ў салатную міску пластамі ў такім парадку:
бульбачка, пячонка трэскі, яйкі, морква, сыр.
Прашмароўвайце кожны пласт маянэзам па густу.
Толькі ўлічыце, што пячонка трэскі сама па сабе вельмі тлустая.
Зверху выкладзіце роўным пластом ікру.
|