-язык цялячы – 200 г
-бурак – 200 г
-салера - 200 шт.
-салата зялёная – 100 г
-анчоусы – 50 г
-памідоры – 200 г
-маянэз – 100 г
-соль - па густу
-перац чорны (молаты) - па густу.
Папярэдне адварыць па асобнасці язык і бурак, ачысціць і нарэзаць дробнымі кубікамі. Салеру нарэзаць саломкай.
Лісце салаты прамыць і парваць на кавалачкі. Злучыць усе падрыхтаваныя кампаненты, пасаліць і паперчыць па густу.
Вычышчаныя ад скуркі памідоры здрабніць з дапамогай блендэра, перамяшаць з маянэзам і яшчэ раз узбіць.
Заправіць салату прыгатаваным соусам. Анчоусы здрабніць, дадаць у салату і ўсё старанна перамяшаць.
|