Галоўная | Рэгістрацыя | Уваход
КАРЧМА "НА РОСТАНЯХ"
Меню сайту
  • Каталог артыкулаў
Форма увахода
Катэгорыя раздзелу
Закускі [80]
Салаты [1267]
Першыя стравы [1037]
Галоўныя мясныя стравы [260]
Галоўныя стравы з птушак [161]
Галоўныя стравы з рыбы [190]
Галоўныя стравы з морапрадуктаў [26]
Галоўныя стравы з субпрадуктаў [49]
Грыбныя стравы [28]
Крупяныя стравы [147]
Малочныя стравы [38]
Мучныя стравы [358]
Гароднінныя стравы [81]
Стравы з яек [119]
Запяканка [315]
Стравы з садавіны і ягад [120]
Дэсерт [221]
Напоі [1083]
Прыправы [797]
Соусы [110]
Спецыі і духмяныя травы [120]
Дзічына [46]
Печыва [30]
Тарты [7]
Экзатычная кухня [32]
Экстрымальная кухня [4]
Эратычная кухня [109]
Алкагольныя напоі [206]
Нарыхтоўка садавіны і ягад [54]
Нарыхтоўка гародніны [381]
Нарыхтоўка іншых прадуктаў [87]
Рытуальная кухня [191]
Лекавая кухня [21]
Гістарычныя кухні [8]
Пошук
Сябры сайту
  • Официальный блог
  • Сообщество uCoz
  • FAQ по системе
  • Инструкции для uCoz
  • Статыстыка

    Анлайн усяго: 1
    Гасцей: 1
    Карыстальнікаў: 0
    Галоўная » Артыкулы » Салаты

    САЛАТА З ЯЗЫКА З БУРАКОМ, САЛЕРАЙ І ТАМАТАВЫМ СОУСАМ

    -язык цялячы – 200 г

    -бурак – 200 г

    -салера - 200 шт.

    -салата зялёная – 100 г

    -анчоусы – 50 г

    -памідоры – 200 г

    -маянэз – 100 г

    -соль - па густу

    -перац чорны (молаты) - па густу.

     

    Папярэдне адварыць па асобнасці язык і бурак, ачысціць і нарэзаць дробнымі кубікамі. Салеру нарэзаць саломкай.

    Лісце салаты прамыць і парваць на кавалачкі. Злучыць усе падрыхтаваныя кампаненты, пасаліць і паперчыць па густу.

    Вычышчаныя ад скуркі памідоры здрабніць з дапамогай блендэра, перамяшаць з маянэзам і яшчэ раз узбіць.

    Заправіць салату прыгатаваным соусам. Анчоусы здрабніць, дадаць у салату і ўсё старанна перамяшаць.

    Катэгорыя: Салаты | Дабавіў: wawkalaki (28.07.2014)
    Праглядаў: 262 | Рэйтынг: 0.0/0
    Усяго каментараў: 0
    avatar