Галоўная | Рэгістрацыя | Уваход
КАРЧМА "НА РОСТАНЯХ"
Меню сайту
  • Каталог артыкулаў
Форма увахода
Катэгорыя раздзелу
Закускі [80]
Салаты [1267]
Першыя стравы [1037]
Галоўныя мясныя стравы [260]
Галоўныя стравы з птушак [161]
Галоўныя стравы з рыбы [190]
Галоўныя стравы з морапрадуктаў [26]
Галоўныя стравы з субпрадуктаў [49]
Грыбныя стравы [28]
Крупяныя стравы [147]
Малочныя стравы [38]
Мучныя стравы [358]
Гароднінныя стравы [81]
Стравы з яек [119]
Запяканка [315]
Стравы з садавіны і ягад [120]
Дэсерт [221]
Напоі [1083]
Прыправы [797]
Соусы [110]
Спецыі і духмяныя травы [120]
Дзічына [46]
Печыва [30]
Тарты [7]
Экзатычная кухня [32]
Экстрымальная кухня [4]
Эратычная кухня [109]
Алкагольныя напоі [206]
Нарыхтоўка садавіны і ягад [54]
Нарыхтоўка гародніны [381]
Нарыхтоўка іншых прадуктаў [87]
Рытуальная кухня [191]
Лекавая кухня [21]
Гістарычныя кухні [8]
Пошук
Сябры сайту
  • Официальный блог
  • Сообщество uCoz
  • FAQ по системе
  • Инструкции для uCoz
  • Статыстыка

    Анлайн усяго: 4
    Гасцей: 4
    Карыстальнікаў: 0
    Галоўная » Артыкулы » Салаты

    САЛАТА З КАПУСТЫ З МАНДАРЫНАМІ

    -0,5 кг белакачаннай капусты,

    -2 сярэднія морквы,

    -1 г. л. воцату,

    -100 г чарнасліву,

    -2 мандарына,

    -0,5 г. л. цукру,

    -100 г маянэза,

    -соль - па густу,

    -зеляніна пятрушкі для ўпрыгожвання.

     

    1. Капусту дробна нашаткаваць вострым нажом.

    2. Моркву нацерці на сярэдняй тарцы. Моркву і капусту злучыць, перамяшаць, дадаць воцат, соль па густу, 0, 5 г. л. цукру.

    3. Салату яшчэ раз перамяшаць і паставіць у халадзільніку на 30 хвілін.

    4. Чарнасліў размачыць у вадзе і дробна нарэзаць.

    5. Мандарыны ачысціць, разабраць на долькі, выдаліць костачкі і здрабніць.

    6. Капусту з морквай, чарнасліў, мандарыны злучыць, заправіць маянэзам і добра перамяшаць.

    7. Зверху салату можна ўпрыгожыць дробна сечанай зелянінай пятрушкі.

    Катэгорыя: Салаты | Дабавіў: wawkalaki (17.07.2014)
    Праглядаў: 179 | Рэйтынг: 0.0/0
    Усяго каментараў: 0
    avatar