-бульба - 4 шт.
-яйка курынае - 3-5 шт.
-яблыка - 1 шт.
-каўбаса - 300 г
-салёныя агуркі - 3 шт.
-морква - 2-3 шт.
-сыр цвёрды - 100 г
-зялёны гарошак кансерваваны - 100-150 г
-цыбуля рэпчатая - 1 шт.
-маянэз - 200 г
-соль - 1 г. лыжка
-перац - 1 дробка
-зеляніна - 0,5 пучка
Бульбу і моркву памыць і адварыць да гатовасці, 20-25 хвілін.
Астудзіць, ачысціць. Моркву нарэзаць кубікамі.
Бульбу нарэзаць кубікамі.
Агуркі нарэзаць кубікамі, ўтварыўшыйся расол зліць.
Яйкі сварыць укрутую (10 хвілін), астудзіць і ачысціць.
Нарэзаць кубікамі. Сыр цвёрды нацерці на буйнай тарцы.
Каўбасу нарэзаць саломкай ці кубікамі.
Зялёны гарошак адкрыць і адкінуць на друшляк, каб сцякла вадкасць.
Яблыка памыць, ачысціць і нацерці на буйнай тарцы.
Цыбулю рэпчатую пачысціць, памыць і здрабніць дробнымі кубікамі.
Можна апырскаць воцатам. Зеляніну памыць і дробна нарэзаць.
Усе інгрэдыенты злучыць у місцы, пасаліць, паперчыць
і заправіць салату з каўбасой маянэзам па густу.
Добра перамяшаць. Аформіць салату па густу.
|