Галоўная | Рэгістрацыя | Уваход
КАРЧМА "НА РОСТАНЯХ"
Меню сайту
  • Каталог артыкулаў
Форма увахода
Катэгорыя раздзелу
Закускі [80]
Салаты [1267]
Першыя стравы [1037]
Галоўныя мясныя стравы [260]
Галоўныя стравы з птушак [161]
Галоўныя стравы з рыбы [190]
Галоўныя стравы з морапрадуктаў [26]
Галоўныя стравы з субпрадуктаў [49]
Грыбныя стравы [28]
Крупяныя стравы [147]
Малочныя стравы [38]
Мучныя стравы [358]
Гароднінныя стравы [81]
Стравы з яек [119]
Запяканка [315]
Стравы з садавіны і ягад [120]
Дэсерт [221]
Напоі [1083]
Прыправы [797]
Соусы [110]
Спецыі і духмяныя травы [120]
Дзічына [46]
Печыва [30]
Тарты [7]
Экзатычная кухня [32]
Экстрымальная кухня [4]
Эратычная кухня [109]
Алкагольныя напоі [206]
Нарыхтоўка садавіны і ягад [54]
Нарыхтоўка гародніны [381]
Нарыхтоўка іншых прадуктаў [87]
Рытуальная кухня [191]
Лекавая кухня [21]
Гістарычныя кухні [8]
Пошук
Сябры сайту
  • Официальный блог
  • Сообщество uCoz
  • FAQ по системе
  • Инструкции для uCoz
  • Статыстыка

    Анлайн усяго: 1
    Гасцей: 1
    Карыстальнікаў: 0
    Галоўная » Артыкулы » Салаты

    САЛАТА З КІТАЙСКАЙ КАПУСТЫ З ІМБІРАМ І ЦЫБУЛЯЙ-ПАРЭЯЙ

    -500 г кітайскай капусты,

    -15 г цыбулі-парэі,

    -10 г імбіра,

    -7,5 г солі,

    -10 г вострага перцу,

    -25 мл кунжутнага алею,

    -75 г цукру,

    -2,5 мл 3 %-вага воцату,

    - 50 мл вады.

    Абрэзаць верхнюю частку капусты і лісце. Выкарыстоўваюцца для салаты толькі сцеблы. Іх трэба ачысціць, вымыць і нарэзаць уздоўж а затым - палоскамі шырынёй у 1 см.

    Пакласці прыгатаваную капусту ў міску, пасыпаць соллю і так пакінуць на 3-4 гадзіны. Затым зліць вадкасць, старанна абсушыць капусту і выкласці на талерку.

    Цыбулю-парэю, імбір і перац нарэзаць саломкай. Разагрэць на патэльні алей, давесці яго амаль да кіпення і абсмажыць востры перац, пакуль ён не набудзе цёмна-чырвоны колер.

    Дадаць цыбулю-парэю і імбір. На працягу некалькіх секунд смажыць, бесперапынна памешваючы, затым дадаць ваду і цукар. Калі цукар растварыцца, ўліць воцат і давесці сумесь да кіпення.

    Зняць патэльню з агню і астудзіць. Выліць соус на капусту, зачыніць міску вечкам і пакінуць на 3-4 гадзіны.

    Перад падачай змясціць зверху на капусту цыбулю-парэю, імбір і востры перац

    З пакінутага капуснага лісця можна прыгатаваць "вострыя" рулецікі: іх трэба апарыць кіпенем, пасаліць, паліць соусам, а затым згарнуць у рулецікі.

    Катэгорыя: Салаты | Дабавіў: wawkalaki (27.07.2014)
    Праглядаў: 243 | Рэйтынг: 0.0/0
    Усяго каментараў: 0
    avatar