Галоўная | Рэгістрацыя | Уваход
КАРЧМА "НА РОСТАНЯХ"
Меню сайту
  • Каталог артыкулаў
Форма увахода
Катэгорыя раздзелу
Закускі [80]
Салаты [1267]
Першыя стравы [1037]
Галоўныя мясныя стравы [260]
Галоўныя стравы з птушак [161]
Галоўныя стравы з рыбы [190]
Галоўныя стравы з морапрадуктаў [26]
Галоўныя стравы з субпрадуктаў [49]
Грыбныя стравы [28]
Крупяныя стравы [147]
Малочныя стравы [38]
Мучныя стравы [358]
Гароднінныя стравы [81]
Стравы з яек [119]
Запяканка [315]
Стравы з садавіны і ягад [120]
Дэсерт [221]
Напоі [1083]
Прыправы [797]
Соусы [110]
Спецыі і духмяныя травы [120]
Дзічына [46]
Печыва [30]
Тарты [7]
Экзатычная кухня [32]
Экстрымальная кухня [4]
Эратычная кухня [109]
Алкагольныя напоі [206]
Нарыхтоўка садавіны і ягад [54]
Нарыхтоўка гародніны [381]
Нарыхтоўка іншых прадуктаў [87]
Рытуальная кухня [191]
Лекавая кухня [21]
Гістарычныя кухні [8]
Пошук
Сябры сайту
  • Официальный блог
  • Сообщество uCoz
  • FAQ по системе
  • Инструкции для uCoz
  • Статыстыка

    Анлайн усяго: 1
    Гасцей: 1
    Карыстальнікаў: 0
    Галоўная » Артыкулы » Салаты

    САЛАТА З КРАБАВАГА МЯСА І АРТЫШОКАЎ

    -артышокі - 1 штука

    -мяса краба - ¼ шклянкі

    -салера - ¼ шклянкі

    -перац балгарскі зялёны - 1 ст. лыжка

    -сок цыбульны - па густу

    -маянэз - 2 ст. лыжкі

    -сліўкі - 1 г. лыжка

    -арэх мушкатавы молаты - дробка

    -соль - па густу

    -папрыка - па густу

    -каперсы - ½ г. лыжкі

     

    1. У артышока зрэжце сцябло з ніжняй часткай. Ачысціце ад верхняга лісця і зрэжце ўсё грубае лісце. Сварыце ў кіпячай падсоленай вадзе 25-40 хвілін да гатовасці. Артышок гатовы, калі вонкавае лісце лёгка адлучаецца. Зліце ваду і добра прасушыце.

    2. Адагніце лісце артышока, каб яно адкрывалася, як кветка. Выміце ўнутраную частку з белым лісцем і злёгку пашкрабіце лыжкай. Астудзіце і парэжце на невялікія кавалачкі.

    3. У місцы змяшайце крабавае мяса, артышок, нарэзаную салеру, дробна нарэзаны зялёны перац, некалькі кропель цыбульнага соку, сліўкі і маянэз. Дадайце мушкат, соль і папрыку. Зверху пасыпце каперсамі і падавайце.

    Катэгорыя: Салаты | Дабавіў: wawkalaki (04.09.2014)
    Праглядаў: 212 | Рэйтынг: 0.0/0
    Усяго каментараў: 0
    avatar