Галоўная | Рэгістрацыя | Уваход
КАРЧМА "НА РОСТАНЯХ"
Меню сайту
  • Каталог артыкулаў
Форма увахода
Катэгорыя раздзелу
Закускі [80]
Салаты [1267]
Першыя стравы [1037]
Галоўныя мясныя стравы [260]
Галоўныя стравы з птушак [161]
Галоўныя стравы з рыбы [190]
Галоўныя стравы з морапрадуктаў [26]
Галоўныя стравы з субпрадуктаў [49]
Грыбныя стравы [28]
Крупяныя стравы [147]
Малочныя стравы [38]
Мучныя стравы [358]
Гароднінныя стравы [81]
Стравы з яек [119]
Запяканка [315]
Стравы з садавіны і ягад [120]
Дэсерт [221]
Напоі [1083]
Прыправы [797]
Соусы [110]
Спецыі і духмяныя травы [120]
Дзічына [46]
Печыва [30]
Тарты [7]
Экзатычная кухня [32]
Экстрымальная кухня [4]
Эратычная кухня [109]
Алкагольныя напоі [206]
Нарыхтоўка садавіны і ягад [54]
Нарыхтоўка гародніны [381]
Нарыхтоўка іншых прадуктаў [87]
Рытуальная кухня [191]
Лекавая кухня [21]
Гістарычныя кухні [8]
Пошук
Сябры сайту
  • Официальный блог
  • Сообщество uCoz
  • FAQ по системе
  • Инструкции для uCoz
  • Статыстыка

    Анлайн усяго: 1
    Гасцей: 1
    Карыстальнікаў: 0
    Галоўная » Артыкулы » Салаты

    САЛАТА З КУКУРУЗЫ, ЗЯЛЁНАГА ГАРОШКУ І РАДЫСКІ

    -гарох (малады) - 1 шклянка

    -кукуруза (маладыя катахі) – 200 г

    -радыска - 8-10 шт.

    -цыбуля зялёная - 3-4 шт.

    -базілік - 1-2 шт.

    -мята - 1-2 шт.

    -аліўкавы алей - 3 ст.л.

    -цытрынавы сок - 1 г.л.

    -белы вінны воцат - 1 ст.л.

    -цукар - 1/2 г.л.

     

    Зрэзаўшы з катаха кукурузы зерне, рыхтаваць яго на пару 5 хвілін, затым астудзіць. Цыбулю дробна нарэаць.

    Радыску парэзаць на тонкія лустачкі. Злучыўшы падрыхтаваныя інгрэдыенты, дадаць гарошак і перамяшаць салату. Лісце мяты і базіліка пасекчы.

    Узбіць міксерам аліўкавы алей з воцатам, цытрынавым сокам, цукрам і соллю да аднастайнасці.

    Дадаўшы мяту і базілік, перамяшаць соус. Заправіць прыгатаваным соусам салату і падаць да стала.

    Катэгорыя: Салаты | Дабавіў: wawkalaki (07.09.2014)
    Праглядаў: 308 | Рэйтынг: 0.0/0
    Усяго каментараў: 0
    avatar