
-гарох (малады) - 1 шклянка
-кукуруза (маладыя катахі) – 200 г
-радыска - 8-10 шт.
-цыбуля зялёная - 3-4 шт.
-базілік - 1-2 шт.
-мята - 1-2 шт.
-аліўкавы алей - 3 ст.л.
-цытрынавы сок - 1 г.л.
-белы вінны воцат - 1 ст.л.
-цукар - 1/2 г.л.
Зрэзаўшы з катаха кукурузы зерне, рыхтаваць яго на пару 5 хвілін, затым астудзіць. Цыбулю дробна нарэаць.
Радыску парэзаць на тонкія лустачкі. Злучыўшы падрыхтаваныя інгрэдыенты, дадаць гарошак і перамяшаць салату. Лісце мяты і базіліка пасекчы.
Узбіць міксерам аліўкавы алей з воцатам, цытрынавым сокам, цукрам і соллю да аднастайнасці.
Дадаўшы мяту і базілік, перамяшаць соус. Заправіць прыгатаваным соусам салату і падаць да стала.
 |