-курыца адвараная - 200 г
-рыс - 2 ст. лыжкі
-гарошак зялёны кансерваваны - 6 ст. лыжак
-агуркі салёныя - 2 шт.
-яйкі - 3 шт.
-маянэз - 4-5 ст. лыжак
-перац чорны молаты - 1 г
-соль - 1 г
Яйкі сварыць укрутую, астудзіць і пачысціць.
Рыс прамыць, сварыць да мяккасці, адкінуць на друшляк
і спаласнуць халоднай кіпячонай вадой.
Агуркі ачысціць ад скуркі і насення.
Кураціну, яйкі і агуркі нарэзаць невялікімі кубікамі, злучыць з рысам
і зялёным гарошкам, пасаліць, пасыпаць молатым перцам,
заправіць маянэзам і добра перамяшаць.
Пакласці горкай у салатнік і падаваць.
|