Галоўная | Рэгістрацыя | Уваход
КАРЧМА "НА РОСТАНЯХ"
Меню сайту
  • Каталог артыкулаў
Форма увахода
Катэгорыя раздзелу
Закускі [80]
Салаты [1267]
Першыя стравы [1037]
Галоўныя мясныя стравы [260]
Галоўныя стравы з птушак [161]
Галоўныя стравы з рыбы [190]
Галоўныя стравы з морапрадуктаў [26]
Галоўныя стравы з субпрадуктаў [49]
Грыбныя стравы [28]
Крупяныя стравы [147]
Малочныя стравы [38]
Мучныя стравы [358]
Гароднінныя стравы [81]
Стравы з яек [119]
Запяканка [315]
Стравы з садавіны і ягад [120]
Дэсерт [221]
Напоі [1083]
Прыправы [797]
Соусы [110]
Спецыі і духмяныя травы [120]
Дзічына [46]
Печыва [30]
Тарты [7]
Экзатычная кухня [32]
Экстрымальная кухня [4]
Эратычная кухня [109]
Алкагольныя напоі [206]
Нарыхтоўка садавіны і ягад [54]
Нарыхтоўка гародніны [381]
Нарыхтоўка іншых прадуктаў [87]
Рытуальная кухня [191]
Лекавая кухня [21]
Гістарычныя кухні [8]
Пошук
Сябры сайту
  • Официальный блог
  • Сообщество uCoz
  • FAQ по системе
  • Инструкции для uCoz
  • Статыстыка

    Анлайн усяго: 5
    Гасцей: 5
    Карыстальнікаў: 0
    Галоўная » Артыкулы » Салаты

    САЛАТА З КВАШАНАЙ КАПУСТАЙ

    -400 г квашанай капусты,

    -2 цыбуліны,

    -2 морквы,

    -2 яблыка,

    -1 апельсін,

    -4 кружочка ананаса,

    -100 г разынак без костачак,

    - 2 цытрыны,

    -4 сталовыя лыжкі ананасавага соку,

    -2 сталовыя лыжкі цукру,

    -1 сталовыя лыжкі сечанай пятрушкі.

     

    Цыбулю ачысціць, дробна нарэзаць. Моркву нацерці на тарцы, у яблыкаў выдаліць асяродак з насеннем і таксама нацерці іх на тарцы. Апельсін ачысціць, адлучыць мякаць.

    Ананас разрэзаць на дробныя кавалачкі. Затым добра ўсё перамяшаць. Дадаць разынкі. Выціснуць цытрынавы сок, заправіць ім і ананасавым сокам салату, дадаць цукар.

    Яшчэ раз ўсё перамяшаць. Паставіць салату на 1 гадзіну ў халадзільнік. Дробна нарэзаць пятрушку, пасыпаць ёй салату.

    Катэгорыя: Салаты | Дабавіў: wawkalaki (27.07.2014)
    Праглядаў: 243 | Рэйтынг: 0.0/0
    Усяго каментараў: 0
    avatar