-капуста - 1 кг
-баклажаны (смажаныя) – 100 г
-яйка - 1 шт.
-паніровачныя сухары
-аліўкавы алей
-зеляніна,
-зялёны гарошак - па густу
-цыбуля рэпчатая - 1 шт.
-чарнасліў (без костачак) – 50 г
для запраўкі:
-маянэз – 200 г
-смятана – 100 г
-чылі - 2 ст.л.
-чорны перац (молаты),
-соль - па густу.
Суквецці памачыць ва ўзбітае яйка, абкачаць у сухарах і абсмажыць у алеі.
Цыбулю нарэзаць кольцамі, чарнасліў і зеляніну здрабніць.
Змяшаць іх з капустай, гарошкам і лустачкамі баклажанаў, заліць запраўкай і ўпрыгожыць лісцікамі зеляніны.
|