-300 г кветкавай капусты,
-200 г яблыкаў,
-100 г рабарбара,
-50 г зялёнай салаты,
-200 г смятаны,
-кроп,
-цукар,
-соль.
Капусту прамыць у салёнай вадзе і, паклаўшы ў халодную ваду, давесці да кіпення. Кіпень зліць, а капусту заліць чыстай вадой і варыць да гатовасці.
Астудзіць у адвары і падзяліць на асобныя суквецці. Яблыкі і рабарбар ачысціць і дробна нарэзаць.
Салату нашаткаваць. Усе прадукты змяшаць, дадаць дробна нарэзаны кроп, цукар і соль па густу.
Заправіць смятанай. Упрыгожыць салату можна кружочкамі крутога яйка, зелянінай, памідорамі.
|