-800 г кветкавай капусты,
-300 г адваранага ці смажанага мяса курыцы,
-1/2 слоіка кансерваванага зялёнага гарошку,
-2 невялікія морквы,
-1 слоік маянэза,
-пучок зеляніны пятрушкі,
-соль - па густу.
Капусту прамыйце, падзеліце на суквецці, адварыце на працягу 15 хвілін у падсоленай вадзе. Гатовую капусту адкіньце на дуршлаг, даўшы вадзе сцячы. Курынае мяса нарэжце кубікамі.
Адварыце моркву, астудзіце яе, ачысціце ад скуркі і нарэжце невялікімі кубікамі. Усё змяшайце, дадайце зялёны гарошак, пасаліце і запраўце маянэзам.
Гатовую салату выкладзіце ў глыбокую салатніцу, а перад падачай на стол упрыгожце яго суквеццямі кветкавай капусты, лустачкамі морквы, зялёным гарошкам і зелянінай.
|