-300 г кветкавай капусты,
-100 г лісцяў зялёнай салаты,
-1 памідор,
-3 яйкі,
-1 сталовая лыжка маянэза,
-1/2 шклянкі смятаны,
-1/2 гарбатнай лыжкі гарчыцы,
-соль - па густу,
-молаты чорны і чырвоны перац.
Капусту падзеліце на невялікія суквецці, добра прамыйце і адварыце на працягу 5 хвілін у падсоленай вадзе.
Сварыце ўкрутую яйкі і разрэжце іх на 4 часці. Прамыйце лісце салаты і парэжце іх на палоскі, памідоры парэжце на кружочкі.
Гатовую капусту адкіньце на друшляк, дайце вадзе сцячы і выкладзіце на талерку. Зверху пасыпце салатай, паскладайце нарэзаныя яйкі і кружочкі памідора.
Заліце ўсё гэта прыгатаваным загадзя соусам. Для соусу змяшайце смятану, маянэз, гарчыцу і перац. Гатовую салату можна падаваць на стол.
|