-150 г кветкавай капусты,
-100 г шампіньёнаў,
-100 г струкавай фасолі,
-150 г памідораў,
-100 г салодкага перцу,
-100 г агуркоў,
-1-2 яйкі,
-150 г маянэза,
-зеляніна,
-чорны молаты перац,
-соль.
Капусту і фасоль ачысціць, вымыць і адварыць па асобнасці ў падсоленай вадзе. Астудзіўшы, дробна нарэзаць.
Шампіньёны вымыць, ачысціць, апусціць на 3-5 хвілін у кіпячую ваду, астудзіць і дробна нарэзаць.
Памідоры, перац і агуркі нарэзаць дробнымі кавалачкамі. Усе прадукты змяшаць, дадаць соль і перац па густу.
Зверху паліць маянэзам і ўпрыгожыць кавалачкамі адвараных ўкрутую яйкаў і зелянінай.
|