Галоўная | Рэгістрацыя | Уваход
КАРЧМА "НА РОСТАНЯХ"
Меню сайту
  • Каталог артыкулаў
Форма увахода
Катэгорыя раздзелу
Закускі [80]
Салаты [1267]
Першыя стравы [1037]
Галоўныя мясныя стравы [260]
Галоўныя стравы з птушак [161]
Галоўныя стравы з рыбы [190]
Галоўныя стравы з морапрадуктаў [26]
Галоўныя стравы з субпрадуктаў [49]
Грыбныя стравы [28]
Крупяныя стравы [147]
Малочныя стравы [38]
Мучныя стравы [358]
Гароднінныя стравы [81]
Стравы з яек [119]
Запяканка [315]
Стравы з садавіны і ягад [120]
Дэсерт [221]
Напоі [1083]
Прыправы [797]
Соусы [110]
Спецыі і духмяныя травы [120]
Дзічына [46]
Печыва [30]
Тарты [7]
Экзатычная кухня [32]
Экстрымальная кухня [4]
Эратычная кухня [109]
Алкагольныя напоі [206]
Нарыхтоўка садавіны і ягад [54]
Нарыхтоўка гародніны [381]
Нарыхтоўка іншых прадуктаў [87]
Рытуальная кухня [191]
Лекавая кухня [21]
Гістарычныя кухні [8]
Пошук
Сябры сайту
  • Официальный блог
  • Сообщество uCoz
  • FAQ по системе
  • Инструкции для uCoz
  • Статыстыка

    Анлайн усяго: 1
    Гасцей: 1
    Карыстальнікаў: 0
    Галоўная » Артыкулы » Салаты

    САЛАТА З МАКАРОН З АРТЫШОКАМІ І БРАКОЛІ

    -1 невялікі качан браколі

    -150 г макарон

    -3 артышока ў алеі

    -1 невялікі салодкі перац

    -1/2 чырвонай цыбуліны

    -жменя кедравых арэхаў

    -20-30 г цвёрдага сыра

    -1 ст. лыжка аліўкавага алею

    -дробка свежазмеленага чорнага перцу

    -2/3 г. лыжкі марской солі

     

    Макароны адварваць у падсоленай вадзе на 1-2 хвіліны менш, чым паказана на пакаванні.

    Браколі разабраць на суквецці. Закіпяціць ваду ў невялікім рондалі і адварваць браколі 3-4 хвіліны, затым ваду зліць.

    Салодкі перац, выдаліўшы насенне, нарэзаць тонкімі палоскамі. Цыбулю пачысціць і нарэзаць тоўстымі паўколамі.

    Разагрэць у патэльні аліўкавы алей, трохі абсмажыць цыбулю і салодкі перац, затым дадаць кедравыя арэхі і браколі, перамяшаць, пасаліць, паперчыць.

    Артышокі разрэзаць на 4 часці. Сыр нацерці на дробнай тарцы. Макароны злучыць з абсмажанай гароднінай, дадаць артышокі, перамяшаць і выкласці ў талерку. Пасыпаць салату нацёртым сырам.

    Катэгорыя: Салаты | Дабавіў: wawkalaki (04.09.2014)
    Праглядаў: 254 | Рэйтынг: 0.0/0
    Усяго каментараў: 0
    avatar