
Такая салата рыхтуецца за лічаныя хвіліны, падаецца да мяса ці рыбы.
-макароны спіралькі - 3 шклянкі
-цытрына - 2 шт.
-алей аліўкавы - 1 ст. л.
-перац чырвоны (здробнены) - ½ г. л.
-соль - ¼ г. л.
-часнык (здробнены) - 2 шт.
-разынкі залацістыя - ¾ шклянкі
-нут кансерваваны (без вады) - 350 г
-бебі шпінат - 180 г
-сыр фантына (здробнены) -¼ шклянкі
Макароны адварыць у падсоленай вадзе паводле інструкцыі на пакаванні. Тым часам з цытрын зняць цэдру, адціснуць сок. Змяшаць 4 ст. л. цэдры, ¼ шклянкі цытрынавага соку, аліўкавы алей і 3 наступных інгрэдыента. Злёгку ўзбіць венцам. Дадаць разынкі, нут і шпінат, перамяшаць. Макароны адкінуць на друшляк, даць вадзе цалкам сцячы. Дадаць вырабы ў шпінатную сумесь, перамяшаць, пасыпаць сырам. Падаваць адразу ж.
 |