Галоўная | Рэгістрацыя | Уваход
КАРЧМА "НА РОСТАНЯХ"
Меню сайту
  • Каталог артыкулаў
Форма увахода
Катэгорыя раздзелу
Закускі [80]
Салаты [1267]
Першыя стравы [1037]
Галоўныя мясныя стравы [260]
Галоўныя стравы з птушак [161]
Галоўныя стравы з рыбы [190]
Галоўныя стравы з морапрадуктаў [26]
Галоўныя стравы з субпрадуктаў [49]
Грыбныя стравы [28]
Крупяныя стравы [147]
Малочныя стравы [38]
Мучныя стравы [358]
Гароднінныя стравы [81]
Стравы з яек [119]
Запяканка [315]
Стравы з садавіны і ягад [120]
Дэсерт [221]
Напоі [1083]
Прыправы [797]
Соусы [110]
Спецыі і духмяныя травы [120]
Дзічына [46]
Печыва [30]
Тарты [7]
Экзатычная кухня [32]
Экстрымальная кухня [4]
Эратычная кухня [109]
Алкагольныя напоі [206]
Нарыхтоўка садавіны і ягад [54]
Нарыхтоўка гародніны [381]
Нарыхтоўка іншых прадуктаў [87]
Рытуальная кухня [191]
Лекавая кухня [21]
Гістарычныя кухні [8]
Пошук
Сябры сайту
  • Официальный блог
  • Сообщество uCoz
  • FAQ по системе
  • Инструкции для uCoz
  • Статыстыка

    Анлайн усяго: 1
    Гасцей: 1
    Карыстальнікаў: 0
    Галоўная » Артыкулы » Салаты

    САЛАТА З МАРСКОЙ СПАРЖЫ І ПЯЧОНКІ ТРЭСКІ

    -пячонка трэскі - 1 слоік

    -спаржа марская - 100 г

    -памідоры чэры - 10 штук

    -цыбуля чырвоная - 1 штука

    -перац балгарскі - 1 штука

    -агуркі маласольныя - 2 штукі

    -праросткі бабовыя - 4 сталовыя лыжкі

    -анчоусы салёныя ў масле - 3 штукі

    -воцат вінны белы - 1 сталовая лыжка

    -перац чорны молаты - дробка

     

    1. Усю гародніну нарэзаць.

    Цыбулю, перац і агуркі - кружочкамі-кольцамі.

    Чэры - чвэртачкамі ці палоўкамі.

    2. Дадаць марскую спаржу і праросткі. Перамяшаць.

    3. Зрабіць запраўку.

    Узбіць у блендэры лёгка воцат, анчоусы

    і трохі масла са слоічка з пячонкаю трэскі.

    4. Заправіць гародніну і перамяшаць.

    5. Пячонку трэскі падзяліць на буйныя кавалачкі,

    выкласці да гародніннай салаты, вельмі лёгка перамяшаць.

    6. Пасыпаць салату буйназмеленым чорным перцам.

     

    Вы можаце замяніць праросткі маладым гарошкам у струках.

    Па жаданні дадавайце каперсы.

    Не забудзьцеся, што агуркі ўжо ўтрымоўваюць соль,

    марская спаржа расце ўжо салёнай, анчоусы таксама салёныя.

    Неабходнасці дадаткова дасаліваць салату няма зусім.

    Атрымалася нетрадыцыйнае, але і ненадакучлівае спалучэнне.

    Пячонка трэскі вельмі добра пагадніла ўсе кампаненты паміж сабой.

    Катэгорыя: Салаты | Дабавіў: wawkalaki (17.01.2015)
    Праглядаў: 254 | Рэйтынг: 0.0/0
    Усяго каментараў: 0
    avatar