Галоўная | Рэгістрацыя | Уваход
КАРЧМА "НА РОСТАНЯХ"
Меню сайту
  • Каталог артыкулаў
Форма увахода
Катэгорыя раздзелу
Закускі [80]
Салаты [1267]
Першыя стравы [1037]
Галоўныя мясныя стравы [260]
Галоўныя стравы з птушак [161]
Галоўныя стравы з рыбы [190]
Галоўныя стравы з морапрадуктаў [26]
Галоўныя стравы з субпрадуктаў [49]
Грыбныя стравы [28]
Крупяныя стравы [147]
Малочныя стравы [38]
Мучныя стравы [358]
Гароднінныя стравы [81]
Стравы з яек [119]
Запяканка [315]
Стравы з садавіны і ягад [120]
Дэсерт [221]
Напоі [1083]
Прыправы [797]
Соусы [110]
Спецыі і духмяныя травы [120]
Дзічына [46]
Печыва [30]
Тарты [7]
Экзатычная кухня [32]
Экстрымальная кухня [4]
Эратычная кухня [109]
Алкагольныя напоі [206]
Нарыхтоўка садавіны і ягад [54]
Нарыхтоўка гародніны [381]
Нарыхтоўка іншых прадуктаў [87]
Рытуальная кухня [191]
Лекавая кухня [21]
Гістарычныя кухні [8]
Пошук
Сябры сайту
  • Официальный блог
  • Сообщество uCoz
  • FAQ по системе
  • Инструкции для uCoz
  • Статыстыка

    Анлайн усяго: 1
    Гасцей: 1
    Карыстальнікаў: 0
    Галоўная » Артыкулы » Салаты

    САЛАТА З МЯСА ПТУШКІ З БАКЛАЖАНАМІ І ПЕРЦАМ

    -курыца (паляндвіца) – 375 г

    -кабачкі – 350 г

    -цыбуля рэпчатая - 2 шт.

    -аліўкавы алей - 7 ст.л.

    -салодкі перац (чырвоны) - 1/2 шт.

    -салодкі перац (жоўты) - 1/2 шт.

    -салодкі перац (зялёны) - 1/2 шт.

    -баклажаны – 250 г

    -таматы (кансерваваныя вычышчаныя) – 250 г

    -соль,

    - перац кайенскі (молаты) - па густу

    -насенне фенхеля - 1/2 г.л.

     

    Кабачкі, баклажаны (са знятай скуркай і таўшчынёй 5 мм) і перац нарэзаць ромбікамі, цыбулю - кольцамі, паляндвіцу - буйна.

    Вычышчаны часнык выдушыць праз ручны прэс і змяшаць з 3 ст. лыжкамі алею.

    Гародніну (без баклажанаў) змяшаць, пасаліць і заправіць часнычным алеем.

    Баклажаны абсмажыць у 2 ст. лыжках алею пры сталым памешванні. Таматы адкінуць на друшляк і буйна нарэзаць.

    Пакласці іх да баклажанаў, пасыпаць сумесь молатым перцам, пасаліць і тушыць 3 хвіліны, не накрываючы вечкам.

    Дадаць кабачкі з цыбуляй і салодкім перцам. Зняць гародніну з агню і пакінуць на 15 хвілін (настойвацца).

    Пакінуты алей разагрэць з фенхелем, абсмажыць паляндвіцу на слабым агні па 3 хвіліны з кожнага боку і пасаліць.

    Выкласці гародніну на талеркі і падаць з паляндвіцай.

    Катэгорыя: Салаты | Дабавіў: wawkalaki (08.10.2014)
    Праглядаў: 267 | Рэйтынг: 0.0/0
    Усяго каментараў: 0
    avatar