-морква - 4 шт.;
-яблыка - 1 шт.;
-корань імбіра - 3 см.;
-цытрынавы сок - 1 ст.л.;
-аліўкавы алей - 3 ст.л.;
-мёд - 1 ст.л.;
-грэцкія арэхі - 3 шт.
Моркву і яблыка прамыць, ачысціць, у яблыка выдаліць асяродак. Яблыка і моркву нацерці на буйнай тарцы.
Корань імбіра прамыць, ачысціць, нарэзаць невялікімі кавалкамі і разам з арэхамі здрабніць у блендэры ў аднастайную масу.
Дадаць аліўкавы алей, мёд, цытрынавы сок і старанна перамяшаць.
Моркву з яблыкам перакласці ў салатніцу і заправіць соусам.
|