-500 г морквы,
-1/2 г. лыжкі солі,
-1 г. лыжка воцату,
-200 г рэпчатай цыбулі,
-100 г соевага алею,
-4 зубка часныку,
-молаты чырвоны перац - на кончыку нажа,
-1 г. лыжка каляндры (кінзы).
Моркву нацерці на тарцы, злёгку пасаліць і дадаць трохі воцату, пакінуць на 2-3 гадзіны, потым лішні сок зліць.
Цыбулю падсмажыць у соевым алеі да цёмна-залацістага колеру, пасля чаго цыбулю выдаліць, а гарачым алеем паліць моркву і адразу дадаць цёрты часнык і чырвоны молаты перац.
Затым перацерці ў парашок насенне каляндры і дадаць у салату.
|