Простая салата, але па-свойму асаблівая і смачная! Салата з нута дапаможа разнастаіць звычайную вячэру ці абед.
-лісце салаты
-нут кансерваваны - 1 слоік
-зялёная цыбуля
-чырвоны балгарскі перац - 1 шт.
-памідор буйны - 1 шт.
-часнык - 2 г.л. (выціснуты)
Для запраўкі:
-аліўкавы алей
-чырвоны вінны воцат - 4 ст.л.
-карычневы цукар - 1 ст.л.
-соль
-перац
1. Вымыйце і нарэжце лісце салаты, цыбулі, перац і памідор.
2. Выдушыце часнык і разам з нутам дадайце ў салатніцу. Добра перамяшайце.
3. У асобнай ёмістасці змяшайце ўсе інгрэдыенты для запраўкі і дадайце затым у салату.
|