Галоўная | Рэгістрацыя | Уваход
КАРЧМА "НА РОСТАНЯХ"
Меню сайту
  • Каталог артыкулаў
Форма увахода
Катэгорыя раздзелу
Закускі [80]
Салаты [1267]
Першыя стравы [1037]
Галоўныя мясныя стравы [260]
Галоўныя стравы з птушак [161]
Галоўныя стравы з рыбы [190]
Галоўныя стравы з морапрадуктаў [26]
Галоўныя стравы з субпрадуктаў [49]
Грыбныя стравы [28]
Крупяныя стравы [147]
Малочныя стравы [38]
Мучныя стравы [358]
Гароднінныя стравы [81]
Стравы з яек [119]
Запяканка [315]
Стравы з садавіны і ягад [120]
Дэсерт [221]
Напоі [1083]
Прыправы [797]
Соусы [110]
Спецыі і духмяныя травы [120]
Дзічына [46]
Печыва [30]
Тарты [7]
Экзатычная кухня [32]
Экстрымальная кухня [4]
Эратычная кухня [109]
Алкагольныя напоі [206]
Нарыхтоўка садавіны і ягад [54]
Нарыхтоўка гародніны [381]
Нарыхтоўка іншых прадуктаў [87]
Рытуальная кухня [191]
Лекавая кухня [21]
Гістарычныя кухні [8]
Пошук
Сябры сайту
  • Официальный блог
  • Сообщество uCoz
  • FAQ по системе
  • Инструкции для uCoz
  • Статыстыка

    Анлайн усяго: 1
    Гасцей: 1
    Карыстальнікаў: 0
    Галоўная » Артыкулы » Салаты

    САЛАТА З НУТАМ І СУШОНЫМІ ВІШНЯМІ

    Калі да салатнага лісця дадаць нут, сушоныя вішні і моркву, то атрымаецца смачная салата.

    -алей аліўкавы - 3 ст. л.

    -воцат бальзамічны - 2 ст. л.

    -дыжонская гарчыца - 1 г. л.

    -соль - па густу

    -чорны молаты перац - па густу

    -дробнае салатнае лісце - 6 шклянак

    -морква (рэзаная палоскамі) - 2 шт.

    -нут (турэцкі гарох), кансерваваны (асушаны) - 450 г

    -вішні сушоныя - 1/2 шклянкі

    -кроп свежы - 1/4 шклянкі

     

    1. У невялікай місцы злучыць аліўкавы алей, гарчыцу, воцат, 1/4 гарбатнай лыжкі солі і 1/8 гарбатнай лыжкі перцу, узбіць венцам ці відэльцам.

    2. У вялікай місцы змяшаць салатнае лісце, моркву, турэцкі гарох, вішні і кроп, перамяшаць. Затым паліць салату запраўкай і яшчэ раз добра перамяшаць

    Катэгорыя: Салаты | Дабавіў: wawkalaki (07.09.2014)
    Праглядаў: 261 | Рэйтынг: 0.0/0
    Усяго каментараў: 0
    avatar