-2 качана зялёных салат (рамэн, айсберг),
-2 качана любых, іншых каляровых салат (радыччыё, чыкоры, фрыз),
-100 г памідораў,
-25 г зеляні каляндры,
-1-2 зубка часныку,
-30 мл бальзамічнага воцату ці соку цытрыны,
-50 мл аліўкавага алею,
-соль,
-цукар,
-перац - па густу.
У вялікую салатную астуджаную міску
насыпаць дробна нарэзаны часнык.
Затым пасыпаць яго дробна нарэзанай зелянінай каляндры.
Апырскаць сумесь травы і часныку воцатам ці сокам цытрыны.
Дадаць дробку цукру, пасаліць і паперчыць па густу.
Нарэзаць памідоры лустачкамі, пакласці ў салатніцу.
Перамяшаць. Вымыць і высушыць лісце салаты.
Пакласці ў міску з часныком, зелянінай, памідорамі і заправамі.
Добранька перамяшаць і падаваць.
|