Галоўная | Рэгістрацыя | Уваход
КАРЧМА "НА РОСТАНЯХ"
Меню сайту
  • Каталог артыкулаў
Форма увахода
Катэгорыя раздзелу
Закускі [80]
Салаты [1267]
Першыя стравы [1037]
Галоўныя мясныя стравы [260]
Галоўныя стравы з птушак [161]
Галоўныя стравы з рыбы [190]
Галоўныя стравы з морапрадуктаў [26]
Галоўныя стравы з субпрадуктаў [49]
Грыбныя стравы [28]
Крупяныя стравы [147]
Малочныя стравы [38]
Мучныя стравы [358]
Гароднінныя стравы [81]
Стравы з яек [119]
Запяканка [315]
Стравы з садавіны і ягад [120]
Дэсерт [221]
Напоі [1083]
Прыправы [797]
Соусы [110]
Спецыі і духмяныя травы [120]
Дзічына [46]
Печыва [30]
Тарты [7]
Экзатычная кухня [32]
Экстрымальная кухня [4]
Эратычная кухня [109]
Алкагольныя напоі [206]
Нарыхтоўка садавіны і ягад [54]
Нарыхтоўка гародніны [381]
Нарыхтоўка іншых прадуктаў [87]
Рытуальная кухня [191]
Лекавая кухня [21]
Гістарычныя кухні [8]
Пошук
Сябры сайту
  • Официальный блог
  • Сообщество uCoz
  • FAQ по системе
  • Инструкции для uCoz
  • Статыстыка

    Анлайн усяго: 3
    Гасцей: 3
    Карыстальнікаў: 0
    Галоўная » Артыкулы » Салаты

    САЛАТА З ПАМІДОРАМІ, ЗЕЛЯНІНАЙ І ЧАСНЫКОМ

    -2 качана зялёных салат (рамэн, айсберг),

    -2 качана любых, іншых каляровых салат (радыччыё, чыкоры, фрыз),

    -100 г памідораў,

    -25 г зеляні каляндры,

    -1-2 зубка часныку,

    -30 мл бальзамічнага воцату ці соку цытрыны,

    -50 мл аліўкавага алею,

    -соль,

    -цукар,

    -перац - па густу.

    У вялікую салатную астуджаную міску

    насыпаць дробна нарэзаны часнык.

    Затым пасыпаць яго дробна нарэзанай зелянінай каляндры.

    Апырскаць сумесь травы і часныку воцатам ці сокам цытрыны.

    Дадаць дробку цукру, пасаліць і паперчыць па густу.

    Нарэзаць памідоры лустачкамі, пакласці ў салатніцу.

    Перамяшаць. Вымыць і высушыць лісце салаты.

    Пакласці ў міску з часныком, зелянінай, памідорамі і заправамі.

    Добранька перамяшаць і падаваць.

    Катэгорыя: Салаты | Дабавіў: wawkalaki (28.06.2015)
    Праглядаў: 341 | Рэйтынг: 0.0/0
    Усяго каментараў: 0
    avatar