Галоўная | Рэгістрацыя | Уваход
КАРЧМА "НА РОСТАНЯХ"
Меню сайту
  • Каталог артыкулаў
Форма увахода
Катэгорыя раздзелу
Закускі [80]
Салаты [1267]
Першыя стравы [1037]
Галоўныя мясныя стравы [260]
Галоўныя стравы з птушак [161]
Галоўныя стравы з рыбы [190]
Галоўныя стравы з морапрадуктаў [26]
Галоўныя стравы з субпрадуктаў [49]
Грыбныя стравы [28]
Крупяныя стравы [147]
Малочныя стравы [38]
Мучныя стравы [358]
Гароднінныя стравы [81]
Стравы з яек [119]
Запяканка [315]
Стравы з садавіны і ягад [120]
Дэсерт [221]
Напоі [1083]
Прыправы [797]
Соусы [110]
Спецыі і духмяныя травы [120]
Дзічына [46]
Печыва [30]
Тарты [7]
Экзатычная кухня [32]
Экстрымальная кухня [4]
Эратычная кухня [109]
Алкагольныя напоі [206]
Нарыхтоўка садавіны і ягад [54]
Нарыхтоўка гародніны [381]
Нарыхтоўка іншых прадуктаў [87]
Рытуальная кухня [191]
Лекавая кухня [21]
Гістарычныя кухні [8]
Пошук
Сябры сайту
  • Официальный блог
  • Сообщество uCoz
  • FAQ по системе
  • Инструкции для uCoz
  • Статыстыка

    Анлайн усяго: 1
    Гасцей: 1
    Карыстальнікаў: 0
    Галоўная » Артыкулы » Салаты

    САЛАТА З ПАМІДОРАЎ, ЗЯЛЁНАЙ ФАСОЛІ І БАКЛАЖАНАЎ

    -памідоры (маленькія, напалову) - 8 шт.

    -цукровая пудра

    -алей аліўкавы - 1/2 шклянкі

    -баклажаны (маленькія, уздоўж) - 8 шт.

    -алей аліўкавы - 3 ст.л.

    -воцат вінны белы - 1 ст.л.

    -часнык (дробна нарэзаны) - 2 зубчыка

    -мята (свежае лісце) - 1/2 шклянкі

    -фасоль зялёная – 200 г

    -базілік - 1/2 шклянкі.

     

    Разагрэйце духоўку да 100 С. Змесціце памідоры разрэзаным бокам угару на бляху, злёгку пасыпце цукровай пудрай і стамляйце ў духоўцы 2-3 гадзіны (пакуль скурка не зморшчыцца).

    Тым часам разагрэйце на патэльні аліўкавы алей і абсмажце на ім баклажаны з усіх бакоў, каб яны пакрыліся залацістай скарыначкай.

    Затым змяшайце аліўкаваы алей, воцат і часнык і выліце ўсё ў міску, куды папярэдне выкладзіце баклажаны.

    Дадайце мяту, пасаліце, паперчыце, перамяшайце і пакіньце на 2 гадзіны.

    Закіпеціце вялікі рондаль з вадой на сярэднім агні, адварыце ў ёй зялёную фасоль (хопіць 2-3 хвілін).

    Дадайце печаныя памідоры, фасоль і базілік да масы з баклажанамі. Акуратна перамяшайце і стаўце на стол.

    Катэгорыя: Салаты | Дабавіў: wawkalaki (08.10.2014)
    Праглядаў: 235 | Рэйтынг: 0.0/0
    Усяго каментараў: 0
    avatar