Галоўная | Рэгістрацыя | Уваход
КАРЧМА "НА РОСТАНЯХ"
Меню сайту
  • Каталог артыкулаў
Форма увахода
Катэгорыя раздзелу
Закускі [80]
Салаты [1267]
Першыя стравы [1037]
Галоўныя мясныя стравы [260]
Галоўныя стравы з птушак [161]
Галоўныя стравы з рыбы [190]
Галоўныя стравы з морапрадуктаў [26]
Галоўныя стравы з субпрадуктаў [49]
Грыбныя стравы [28]
Крупяныя стравы [147]
Малочныя стравы [38]
Мучныя стравы [358]
Гароднінныя стравы [81]
Стравы з яек [119]
Запяканка [315]
Стравы з садавіны і ягад [120]
Дэсерт [221]
Напоі [1083]
Прыправы [797]
Соусы [110]
Спецыі і духмяныя травы [120]
Дзічына [46]
Печыва [30]
Тарты [7]
Экзатычная кухня [32]
Экстрымальная кухня [4]
Эратычная кухня [109]
Алкагольныя напоі [206]
Нарыхтоўка садавіны і ягад [54]
Нарыхтоўка гародніны [381]
Нарыхтоўка іншых прадуктаў [87]
Рытуальная кухня [191]
Лекавая кухня [21]
Гістарычныя кухні [8]
Пошук
Сябры сайту
  • Официальный блог
  • Сообщество uCoz
  • FAQ по системе
  • Инструкции для uCoz
  • Статыстыка

    Анлайн усяго: 1
    Гасцей: 1
    Карыстальнікаў: 0
    Галоўная » Артыкулы » Салаты

    САЛАТА З ПАРАНЫХ БАКЛАЖАНАЎ

    -баклажаны – 1 кг

    -соевы соус - па густу

    -зялёная цыбуля – 30 г

    -часнык – 20 г

    -кунжут (молаты) – 5 г

    -перац (чырвоны струкавы) - 1 шт.

     

    Гэтая страва рыхтавацца з маладых баклажанаў з заправамі. У баклажаны можна дадаць сталовы воцат (лепш перад самым ужываннем стравы).

    Маладыя баклажаны памыць, адрэзаць хваставую частку. Разрэзаць на чатыры часткі, але не да канца.

    Прапарыць баклажаны на паверхні амаль зваранага рысу. Калі відэлец будзе вольна ўваходзіць у плады, выняць іх, астудзіць і разарваць на часткі.

    Са струка перцу дастаць насенне, нарэзаць і прыціснуць разам з баклажанамі.

    Скласці баклажаны ў рондаль, паліць соевым соусам, пасыпаць нашаткаванай цыбуляй, раздушаным часныком, молатым кунжутам.

    Катэгорыя: Салаты | Дабавіў: wawkalaki (08.10.2014)
    Праглядаў: 249 | Рэйтынг: 0.0/0
    Усяго каментараў: 0
    avatar