Галоўная | Рэгістрацыя | Уваход
КАРЧМА "НА РОСТАНЯХ"
Меню сайту
  • Каталог артыкулаў
Форма увахода
Катэгорыя раздзелу
Закускі [80]
Салаты [1267]
Першыя стравы [1037]
Галоўныя мясныя стравы [260]
Галоўныя стравы з птушак [161]
Галоўныя стравы з рыбы [190]
Галоўныя стравы з морапрадуктаў [26]
Галоўныя стравы з субпрадуктаў [49]
Грыбныя стравы [28]
Крупяныя стравы [147]
Малочныя стравы [38]
Мучныя стравы [358]
Гароднінныя стравы [81]
Стравы з яек [119]
Запяканка [315]
Стравы з садавіны і ягад [120]
Дэсерт [221]
Напоі [1083]
Прыправы [797]
Соусы [110]
Спецыі і духмяныя травы [120]
Дзічына [46]
Печыва [30]
Тарты [7]
Экзатычная кухня [32]
Экстрымальная кухня [4]
Эратычная кухня [109]
Алкагольныя напоі [206]
Нарыхтоўка садавіны і ягад [54]
Нарыхтоўка гародніны [381]
Нарыхтоўка іншых прадуктаў [87]
Рытуальная кухня [191]
Лекавая кухня [21]
Гістарычныя кухні [8]
Пошук
Сябры сайту
  • Официальный блог
  • Сообщество uCoz
  • FAQ по системе
  • Инструкции для uCoz
  • Статыстыка

    Анлайн усяго: 1
    Гасцей: 1
    Карыстальнікаў: 0
    Галоўная » Артыкулы » Салаты

    САЛАТА З ПЕЧАНАЙ ГАРОДНІНЫ

    -4 баклажана,

    -4 памідора,

    -2 чырвоных салодкіх балгарскіх перца,

    -1 востры перац чылі,

    -1 цыбуліна,

    -пучок кінзы.

    Для запраўкі салаты:

    - алей,

    -2 г. л. соку цытрыны,

    -соль,

    -перац - па густу.

     

    1. Запекчы ў духоўцы цэлую гародніну: перцы, баклажаны, памідоры, перац чылі.

    Зняць скурку, нарэзаць на сярэднія кавалачкі. Перац чылі дробна нарэзаць.

    2. Цыбулю нашаткаваць тонкімі паўколамі. Кінзу дробна пасекчы.

    3. Гародніну выкласці на вялікую талерку, паперчыць, пасаліць па густу, пасыпаць здробненай зелянінай.

    Апырскаць сокам цытрыны і заправіць алеем. Перад ужываннем ўсё старанна перамяшаць.

    Катэгорыя: Салаты | Дабавіў: wawkalaki (08.10.2014)
    Праглядаў: 262 | Рэйтынг: 0.0/0
    Усяго каментараў: 0
    avatar