-300 г пекінскай капусты,
-100 г шампіньёнаў,
-50 г рэпчатай цыбулі,
-100 г памідораў,
-2 ст. лыжкі воцату,
-1 г. лыжка солі,
-1 г. лыжка цукру,
-2 ст. лыжкі алею.
Сырыя шампіньёны вымыць шчотачкай, нарэзаць тонкімі лустачкамі, замарынаваць у марынадзе з воцату, цукру, солі і алею. Тонкімі кольцамі нарэзаць цыбулю, памідоры і нашаткаваць капусту.
Выкласці на талерку: пласт пекінскай капусты, на яе цыбулю і памідоры, зверху марынаваныя грыбы, затым ізноў пласт капусты.
Нічым больш не запраўляць - досыць марынаду, у якім рыхтаваліся грыбы.
|