-яйка - 5 шт.
-пячонка трэскі кансерваваная - 200 г
-агуркі салёныя - 2 шт.
-цыбуля рэпчатая - 1 галоўка
-маянэз - 0.5 шклянкі
-зеляніна кропу - па густу
Яйкі сварыць укрутую, астудзіць, ачысціць ад шкарлупіны,
нарэзаць кубікамі.
Кавалачкі пячонкі трэскі нарэзаць дробнымі кавалачкамі.
Агуркі ачысціць ад скуркі, разрэзаць на палоўкі,
акуратна выняць насенне, нарэзаць кубікамі.
Рэпчатую цыбулю ачысціць ад скуркі, дробна нашаткаваць.
Змяшаць у салатніцы яйкі, пячонку, агуркі і цыбулю.
Заправіць маянэзам, надаць салаце форму
і ўпрыгожыць зелянінай кропу.
|