Галоўная | Рэгістрацыя | Уваход
КАРЧМА "НА РОСТАНЯХ"
Меню сайту
  • Каталог артыкулаў
Форма увахода
Катэгорыя раздзелу
Закускі [80]
Салаты [1267]
Першыя стравы [1037]
Галоўныя мясныя стравы [260]
Галоўныя стравы з птушак [161]
Галоўныя стравы з рыбы [190]
Галоўныя стравы з морапрадуктаў [26]
Галоўныя стравы з субпрадуктаў [49]
Грыбныя стравы [28]
Крупяныя стравы [147]
Малочныя стравы [38]
Мучныя стравы [358]
Гароднінныя стравы [81]
Стравы з яек [119]
Запяканка [315]
Стравы з садавіны і ягад [120]
Дэсерт [221]
Напоі [1083]
Прыправы [797]
Соусы [110]
Спецыі і духмяныя травы [120]
Дзічына [46]
Печыва [30]
Тарты [7]
Экзатычная кухня [32]
Экстрымальная кухня [4]
Эратычная кухня [109]
Алкагольныя напоі [206]
Нарыхтоўка садавіны і ягад [54]
Нарыхтоўка гародніны [381]
Нарыхтоўка іншых прадуктаў [87]
Рытуальная кухня [191]
Лекавая кухня [21]
Гістарычныя кухні [8]
Пошук
Сябры сайту
  • Официальный блог
  • Сообщество uCoz
  • FAQ по системе
  • Инструкции для uCoz
  • Статыстыка

    Анлайн усяго: 1
    Гасцей: 1
    Карыстальнікаў: 0
    Галоўная » Артыкулы » Салаты

    САЛАТА З ПЯЧОНКАЮ ТРЭСКІ АГУРКАМІ ЦЫБУЛЯЙ І МАЯНЭЗАМ

    -яйка - 5 шт.

    -пячонка трэскі кансерваваная - 200 г

    -агуркі салёныя - 2 шт.

    -цыбуля рэпчатая - 1 галоўка

    -маянэз - 0.5 шклянкі

    -зеляніна кропу - па густу

     

    Яйкі сварыць укрутую, астудзіць, ачысціць ад шкарлупіны,

    нарэзаць кубікамі.

    Кавалачкі пячонкі трэскі нарэзаць дробнымі кавалачкамі.

    Агуркі ачысціць ад скуркі, разрэзаць на палоўкі,

    акуратна выняць насенне, нарэзаць кубікамі.

    Рэпчатую цыбулю ачысціць ад скуркі, дробна нашаткаваць.

    Змяшаць у салатніцы яйкі, пячонку, агуркі і цыбулю.

    Заправіць маянэзам, надаць салаце форму

    і ўпрыгожыць зелянінай кропу.

    Катэгорыя: Салаты | Дабавіў: wawkalaki (10.01.2015)
    Праглядаў: 238 | Рэйтынг: 0.0/0
    Усяго каментараў: 0
    avatar