Галоўная | Рэгістрацыя | Уваход
КАРЧМА "НА РОСТАНЯХ"
Меню сайту
  • Каталог артыкулаў
Форма увахода
Катэгорыя раздзелу
Закускі [80]
Салаты [1267]
Першыя стравы [1037]
Галоўныя мясныя стравы [260]
Галоўныя стравы з птушак [161]
Галоўныя стравы з рыбы [190]
Галоўныя стравы з морапрадуктаў [26]
Галоўныя стравы з субпрадуктаў [49]
Грыбныя стравы [28]
Крупяныя стравы [147]
Малочныя стравы [38]
Мучныя стравы [358]
Гароднінныя стравы [81]
Стравы з яек [119]
Запяканка [315]
Стравы з садавіны і ягад [120]
Дэсерт [221]
Напоі [1083]
Прыправы [797]
Соусы [110]
Спецыі і духмяныя травы [120]
Дзічына [46]
Печыва [30]
Тарты [7]
Экзатычная кухня [32]
Экстрымальная кухня [4]
Эратычная кухня [109]
Алкагольныя напоі [206]
Нарыхтоўка садавіны і ягад [54]
Нарыхтоўка гародніны [381]
Нарыхтоўка іншых прадуктаў [87]
Рытуальная кухня [191]
Лекавая кухня [21]
Гістарычныя кухні [8]
Пошук
Сябры сайту
  • Официальный блог
  • Сообщество uCoz
  • FAQ по системе
  • Инструкции для uCoz
  • Статыстыка

    Анлайн усяго: 1
    Гасцей: 1
    Карыстальнікаў: 0
    Галоўная » Артыкулы » Салаты

    САЛАТА З ПЯЧОНКАЮ ТРЭСКІ, АВАКАДА І ХЛЕБНЫМІ ЧЫПСАМІ

    -пячонка трэскі – 150 г

    -авакада - 1 шт.

    -агуркі (свежыя) - 2 шт.

    -памідор (вялікі) - 1 шт.

    -яйка - 2 шт.

    -салата - 1 пучок

    -батон - 1/4 шт.

    -зялёная цыбуля - 1 пучок

    -соль - па густу

    -перац - па густу

    -маянэз - па густу.

     

    Каб прыгатаваць хлебныя чыпсы, хлеб папярэдне замарозіць.

    Нарэзаць хлеб вельмі тонкімі лустачкамі, загарнуць краі

    і пакласці на бляху.

    Адправіць чыпсы ў разагрэтую духоўку

    і падсушыць на працягу некалькіх хвілін.

    Адварыць яйкі ўкрутую, астудзіць і, пачысціўшы, нарэзаць кубікамі.

    Авакада разрэзаць напалову, выняць лыжкай мякаць

    і дробна нарэзаць.

    Агуркі, ачысціўшы ад лупіны, нарэзаць кубікамі разам з памідорам.

    Парэзаць кольцамі зялёную цыбулю.

    Змяшаць усе падрыхтаваныя інгрэдыенты.

    Пячонку трэскі выняць з масла і парэзаць на кавалачкі.

    Лісце салаты парваць на кавалкі і выкласці на талерку.

    Зверху пакласці прыгатаваную салату, пасаліць і паперчыць па густу.

    Заправіць салату маянэзам,

    зверху раскласці кавалачкі пячонкі і хлебныя чыпсы.

    Гатовую салату з пячонкаю трэскі, авакада

    і хлебнымі чыпсамі падаваць, упрыгожыўшы зялёнай цыбуляй.

    Катэгорыя: Салаты | Дабавіў: wawkalaki (06.01.2015)
    Праглядаў: 307 | Рэйтынг: 0.0/0
    Усяго каментараў: 0
    avatar