- пячонка трэскі – 200 г
-авакада - 2 шт.
-яйка - 2 шт.
-агурок - 1 шт.
-маянэз - па густу
-соль - па густу
-перац - па густу
-цытрынавы сок - па густу
-зеляніна - па густу.
Яйкі адварыць ўкрутую. Тым часам авакада разрэзаць на палоўкі.
Выдаліўшы костачку, выняць мякаць лыжкай.
Пустыя палоўкі апырскаць цытрынавым сокам.
Яйкі, астудзіўшы, пачысціць. Агурок ачысціць ад скуркі.
Мякаць авакада, яйкі і агурок дробна нарэзаць.
Пячонку трэскі выняць з масла і расцерці відэльцам.
Злучыць падрыхтаваныя кампаненты, пасаліць і паперчыць па густу.
Заправіўшы маянэзам, добра перамяшаць салату.
Выкласці прыгатаваную салату ў пустыя палоўкі ад авакада
і падаць, пасыпаўшы сечанай зелянінай.
|