Галоўная | Рэгістрацыя | Уваход
КАРЧМА "НА РОСТАНЯХ"
Меню сайту
  • Каталог артыкулаў
Форма увахода
Катэгорыя раздзелу
Закускі [80]
Салаты [1267]
Першыя стравы [1037]
Галоўныя мясныя стравы [260]
Галоўныя стравы з птушак [161]
Галоўныя стравы з рыбы [190]
Галоўныя стравы з морапрадуктаў [26]
Галоўныя стравы з субпрадуктаў [49]
Грыбныя стравы [28]
Крупяныя стравы [147]
Малочныя стравы [38]
Мучныя стравы [358]
Гароднінныя стравы [81]
Стравы з яек [119]
Запяканка [315]
Стравы з садавіны і ягад [120]
Дэсерт [221]
Напоі [1083]
Прыправы [797]
Соусы [110]
Спецыі і духмяныя травы [120]
Дзічына [46]
Печыва [30]
Тарты [7]
Экзатычная кухня [32]
Экстрымальная кухня [4]
Эратычная кухня [109]
Алкагольныя напоі [206]
Нарыхтоўка садавіны і ягад [54]
Нарыхтоўка гародніны [381]
Нарыхтоўка іншых прадуктаў [87]
Рытуальная кухня [191]
Лекавая кухня [21]
Гістарычныя кухні [8]
Пошук
Сябры сайту
  • Официальный блог
  • Сообщество uCoz
  • FAQ по системе
  • Инструкции для uCoz
  • Статыстыка

    Анлайн усяго: 2
    Гасцей: 2
    Карыстальнікаў: 0
    Галоўная » Артыкулы » Салаты

    САЛАТА З ПЯЧОНКАЮ ТРЭСКІ З АЛІВАМІ І КАПЕРСАМІ

    -яйка - 3 шт.

    - пячонка трэскі – 200 г

    - цыбуля-парэя - 1 шт.

    -сок цытрынавы - 2-3 ст.л.

    -каперсы - 1 ст.л.

    -алівы зялёныя - 10-15 шт.

    -кроп - 1 пучок

    -перац чорны (молаты) - па густу.

     

    Яйкі сварыць ўкрутую, астудзіць

    і, пачысціўшы, нацерці на буйнай тарцы.

    Алівы разрэзаць на чвэртачкі, каперсы - на палоўкі.

    Цыбулю-парэю парэзаць паўколамі.

    Дробна пасекчы лісцікі кропу.

    Пячонку трэскі выняць з масла і нарэзаць на кавалачкі.

    Злучыўшы ўсе падрыхтаваныя кампаненты,

    дадаць цытрынавы сок і перамяшаць салату.

    Заправіць салату перцам па густу.

    Выкласці гатовую салату з пячонкі трэскі з алівамі

    і каперсамі на талерку і падаць да стала.

    Катэгорыя: Салаты | Дабавіў: wawkalaki (06.01.2015)
    Праглядаў: 232 | Рэйтынг: 0.0/0
    Усяго каментараў: 0
    avatar