Галоўная | Рэгістрацыя | Уваход
КАРЧМА "НА РОСТАНЯХ"
Меню сайту
  • Каталог артыкулаў
Форма увахода
Катэгорыя раздзелу
Закускі [80]
Салаты [1267]
Першыя стравы [1037]
Галоўныя мясныя стравы [260]
Галоўныя стравы з птушак [161]
Галоўныя стравы з рыбы [190]
Галоўныя стравы з морапрадуктаў [26]
Галоўныя стравы з субпрадуктаў [49]
Грыбныя стравы [28]
Крупяныя стравы [147]
Малочныя стравы [38]
Мучныя стравы [358]
Гароднінныя стравы [81]
Стравы з яек [119]
Запяканка [315]
Стравы з садавіны і ягад [120]
Дэсерт [221]
Напоі [1083]
Прыправы [797]
Соусы [110]
Спецыі і духмяныя травы [120]
Дзічына [46]
Печыва [30]
Тарты [7]
Экзатычная кухня [32]
Экстрымальная кухня [4]
Эратычная кухня [109]
Алкагольныя напоі [206]
Нарыхтоўка садавіны і ягад [54]
Нарыхтоўка гародніны [381]
Нарыхтоўка іншых прадуктаў [87]
Рытуальная кухня [191]
Лекавая кухня [21]
Гістарычныя кухні [8]
Пошук
Сябры сайту
  • Официальный блог
  • Сообщество uCoz
  • FAQ по системе
  • Инструкции для uCoz
  • Статыстыка

    Анлайн усяго: 1
    Гасцей: 1
    Карыстальнікаў: 0
    Галоўная » Артыкулы » Салаты

    САЛАТА З ПЯЧОНКАЮ ТРЭСКІ З ЯЙКАМ І ГАРОДНІНАЙ

    - пячонка трэскі (кансерваваная) – 150 г

    -зялёны гарошак – 60 г

    -яйка (укрутую) - 2 шт.

    -бульба (вараная) - 2-3 шт.

    -зялёная цыбуля - па густу

    - цыбуля рэпчатая - 1 шт.

    -цытрына (долькі) - 3-4 шт.

    -маянэз - па густу

    -соль - па густу.

     

    Пячонку трэскі дробна пасекчы, яйкі і бульбу пачысціць

    і нарэзаць дробнымі кубікамі.

    Дадаць зялёны гарошак, нашаткаваць зялёную і рэпчатую цыбулю.

    Усе прадукты перамяшаць, дадаць маянэз і соль.

    Салату паскладаць горкай на талерку, упрыгожыць цытрынай,

    пасыпаць здробненым яечным бялком і зялёнай цыбуляй.

    Катэгорыя: Салаты | Дабавіў: wawkalaki (06.01.2015)
    Праглядаў: 277 | Рэйтынг: 0.0/0
    Усяго каментараў: 0
    avatar