- пячонка трэскі (кансерваваная) – 150 г
-зялёны гарошак – 60 г
-яйка (укрутую) - 2 шт.
-бульба (вараная) - 2-3 шт.
-зялёная цыбуля - па густу
- цыбуля рэпчатая - 1 шт.
-цытрына (долькі) - 3-4 шт.
-маянэз - па густу
-соль - па густу.
Пячонку трэскі дробна пасекчы, яйкі і бульбу пачысціць
і нарэзаць дробнымі кубікамі.
Дадаць зялёны гарошак, нашаткаваць зялёную і рэпчатую цыбулю.
Усе прадукты перамяшаць, дадаць маянэз і соль.
Салату паскладаць горкай на талерку, упрыгожыць цытрынай,
пасыпаць здробненым яечным бялком і зялёнай цыбуляй.
|