- пячонка трэскі – 120 г
-яйка - 3 шт.
-цыбуля зялёная - 1 пучок
-соль - па густу
-перац чорны - па густу.
Курыныя яйкі сварыць укрутую, астудзіць у халоднай вадзе
і ачысціць. Нарэзаць яйкі невялікімі кубікамі.
Зялёную цыбулю нарэзаць кольцамі.
Пячонку трэскі выняць з масла
і папрамакаць на сурвэтцы ад лішняга тлушчу.
Выкласці пячонку трэскі ў салатнік і расцерці відэльцам.
Дадаць у салатнік яйкі і зялёную цыбулю.
Заправіць салату соллю і перцам па густу,
паліць маслам з-пад пячонкі і перамяшаць.
Гатовую салату з пячонка трэскі падаць да стала.
|