- пячонка трэскі (кансерваваная) – 200 г
-крэветкі (тыгровыя) - 10 шт.
-рукола – 100 г
-яйка - 2 шт.
-агуркі (марынаваныя) - 2 шт.
-маянэз - па густу.
Адварыць крэветкі ў кіпячай падсоленай вадзе на працягу 1-1,5 хвілін.
Зліўшы ваду, ачысціць крэветкі ад панцыраў.
Адварыць яйкі ўкрутую, астудзіць у халоднай вадзе і пачысціць.
Нарэзаць яйкі і пячонку трэскі невялікімі кубікамі.
Злучыўшы яйкі, пячонку і крэветкі, дадаць руколу і перамяшаць салату.
Марынаваныя агуркі вельмі дробна нарэзаць ці нацерці на тарцы.
Змяшаць агуркі з маянэзам, атрыманым соусам заправіць салату.
Змясціць салату з крэветак з пячонкай трэскі на 1 гадзіну
у халадзільнік, затым падаць да стала.
|