-пячонка трэскі кансерваваная - 200 г
-гарошак зялёны кансерваваны - 200 г
-яйкі адвараныя - 2 шт.
-бульба - 1 шт.
-маянэз - 3 ст. лыжкі
-зеляніна пятрушкі - 1 пучок
-соль - па густу
Яйкі чысцяць і наразаюць дробнымі кубікамі (бялок 1 яйкі пакідаюць
для ўпрыгожвання), бульбу адварваюць, чысцяць,
астуджаюць і шаруюць на буйнай тарцы.
Пячонку трэскі наразаюць невялікімі кавалачкамі
ці здрабняюць відэльцам.
У глыбокай місцы змешваюць усе інгрэдыенты,
дадаюць кансерваваны гарошак, соляць і запраўляюць маянэзам.
Пры падачы да стала салату выкладваюць на талерку, пасыпаюць
цёртым бялком і ўпрыгожваюць дробна нарэзанай зелянінай пятрушкі.
|