Галоўная | Рэгістрацыя | Уваход
КАРЧМА "НА РОСТАНЯХ"
Меню сайту
  • Каталог артыкулаў
Форма увахода
Катэгорыя раздзелу
Закускі [80]
Салаты [1267]
Першыя стравы [1037]
Галоўныя мясныя стравы [260]
Галоўныя стравы з птушак [161]
Галоўныя стравы з рыбы [190]
Галоўныя стравы з морапрадуктаў [26]
Галоўныя стравы з субпрадуктаў [49]
Грыбныя стравы [28]
Крупяныя стравы [147]
Малочныя стравы [38]
Мучныя стравы [358]
Гароднінныя стравы [81]
Стравы з яек [119]
Запяканка [315]
Стравы з садавіны і ягад [120]
Дэсерт [221]
Напоі [1083]
Прыправы [797]
Соусы [110]
Спецыі і духмяныя травы [120]
Дзічына [46]
Печыва [30]
Тарты [7]
Экзатычная кухня [32]
Экстрымальная кухня [4]
Эратычная кухня [109]
Алкагольныя напоі [206]
Нарыхтоўка садавіны і ягад [54]
Нарыхтоўка гародніны [381]
Нарыхтоўка іншых прадуктаў [87]
Рытуальная кухня [191]
Лекавая кухня [21]
Гістарычныя кухні [8]
Пошук
Сябры сайту
  • Официальный блог
  • Сообщество uCoz
  • FAQ по системе
  • Инструкции для uCoz
  • Статыстыка

    Анлайн усяго: 1
    Гасцей: 1
    Карыстальнікаў: 0
    Галоўная » Артыкулы » Салаты

    САЛАТА З ПЯЧОНКІ ТРЭСКІ І ГАРОДНІНАЙ

    - пячонка трэскі кансерваваная - 100 г

    -фасоль струкавая - 100 г

    -яйкі адвараныя - 2 шт.

    -бульба - 1 шт.

    -морква - 1 шт.

    -цыбуля зялёная - 1 пучок

    -соль - па густу

     

    Яйка чысцяць і наразаюць дробнымі кубікамі

    (бялок аднаго яйка пакідаюць для ўпрыгожвання),

    бульбу і моркву адварваюць, чысцяць,

    астуджаюць і шаруюць на буйнай тарцы.

    Струкавую фасоль наразаюць кавалачкамі даўжынёй 3-4 см,

    адварваюць у падсоленай вадзе і адкідваюць на сіта.

    Пячонку трэскі наразаюць невялікімі кавалачкамі

    ці здрабняюць з дапамогай відэльца.

    У глыбокай місцы змешваюць усе інгрэдыенты, соляць.

    Пры падачы да стала салату выкладваюць на талерку,

    пасыпаюць цёртым бялком

    і ўпрыгожваюць дробна нарэзанай зялёнай цыбуляй.

    Катэгорыя: Салаты | Дабавіў: wawkalaki (11.01.2015)
    Праглядаў: 281 | Рэйтынг: 0.0/0
    Усяго каментараў: 0
    avatar