- пячонка трэскі кансерваваная - 100 г
-фасоль струкавая - 100 г
-яйкі адвараныя - 2 шт.
-бульба - 1 шт.
-морква - 1 шт.
-цыбуля зялёная - 1 пучок
-соль - па густу
Яйка чысцяць і наразаюць дробнымі кубікамі
(бялок аднаго яйка пакідаюць для ўпрыгожвання),
бульбу і моркву адварваюць, чысцяць,
астуджаюць і шаруюць на буйнай тарцы.
Струкавую фасоль наразаюць кавалачкамі даўжынёй 3-4 см,
адварваюць у падсоленай вадзе і адкідваюць на сіта.
Пячонку трэскі наразаюць невялікімі кавалачкамі
ці здрабняюць з дапамогай відэльца.
У глыбокай місцы змешваюць усе інгрэдыенты, соляць.
Пры падачы да стала салату выкладваюць на талерку,
пасыпаюць цёртым бялком
і ўпрыгожваюць дробна нарэзанай зялёнай цыбуляй.
|