Гэта простая салата з пячонкі трэскі
і кальмараў можа стаць як асобнай стравай,
так і закускай,
якую падаюць з абсмажанымі кавалачкамі хлеба ці ж чыпсамі.
Прыгатаваць яго проста і хутка.
Спатрэбіцца адна тушка кальмара, якую трэба прамыць, ачысціць ад плёнак і храсткоў, адварыць, парэзаць кубікамі.
Таксама вам для салаты запатрабуецца
адзін слоічак кансерваванай пячонкі трэскі,
3 вараных яйкі
і некалькі пёраў зялёнай цыбулі для ўпрыгожвання.
Злучыце кальмар, пячонку трэскі і дробнарубленыя яйкі,
перамяшайце, вышмаруйце маянэзам, пасаліце і паперчыце па густу.
Падавайце з лісцем салаты і кружочкамі цытрыны.
|