- пячонка трэскі кансерваваная - 120 г
-кукуруза кансерваваная - 1 слоік
-бульба (клубні) - 1 слоік
-агурок свежы - 2 шт.
-памідоры - 1 шт.
-салата - 4 ліста
-маянэз - 0.5 слоікі
-воцат - па густу
-перац чорны молаты - па густу
-соль - па густу
Бульбу адварыць у мундзіры, ачысціць, астудзіць
і нарэзаць дробнымі лустачкамі.
Свежыя агуркі ачысціць ад скуркі, памідор вымыць,
тое і іншае нарэзаць кружочкамі.
Зялёную салату ачысціць, прамыць і нашаткаваць.
Бульбу перамяшаць з кансерваванай кукурузай
і часткай зялёнай салаты, заправіць іх маянэзам,
воцатам, соллю і молатым перцам.
Салату пакласці высокай горкай на сярэдзіну салатніцы.
На яе пакласці нарэзаную лустачкамі кансерваваную пячонку трэскі,
вакол - памідоры, агуркі і пакінутую зялёную салату.
|